Τους «έτσουξε» που ο Σταμέλος παρευρέθηκε και υποστήριξε στο δικαστήριο τους συμβασιούχους

Μαθημένοι στην εξαπάτηση και τη συκοφαντία η ΕΑΣ, πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νυν «απατημένοι» υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής, βγάζουν ανακοίνωση για να κατηγορήσουν το Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο. Αλήθεια τι τους ενοχλεί περισσότερο; Η δική τους απουσία ή η παρουσία του Δημάρχου;

Μαθημένοι στην εξαπάτηση και τη συκοφαντία η ΕΑΣ, πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νυν «απατημένοι» υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής, βγάζουν ανακοίνωση για να κατηγορήσουν το Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο, επειδή παρευρέθηκε και υποστήριξε στο δικαστήριο τους συμβασιούχους- παρατασιούχους εργαζομένους του Δήμου Καισαριανής.

Πραγματικά καμία έκπληξη δεν προκαλεί το θράσος όσων όψιμα θυμήθηκαν τους συμβασιούχους. Είναι οι ίδιοι που έδωσαν πραγματική μάχη στις εκλογές του σωματείου για να μην εγγραφούν οι συμβασιούχοι και  έχουν φωνή, μη τυχόν και αμφισβητηθούν οι καρέκλες τους.

Αυτοί κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή η οποία ανελλιπώς κατά τη διάρκεια των πολύμηνων κινητοποιήσεων βρισκόταν στο πλευρό των εργαζομένων και ενημέρωνε το λαό της πόλης, αντιμετωπίζοντας έμπρακτα τον κοινωνικό αυτοματισμό. Αυτοί που στη διάρκεια των κινητοποιήσεων το περασμένο καλοκαίρι έλαμψαν με την απουσία τους, ενώ κάποιοι από τους πρόσφατα εκλεκτούς συναθροιζόμενους τους προχωρούσαν σε ανοιχτή απεργοσπασία.

Αυτοί κατηγορούν για υποκρισία το Δήμαρχο της πόλης, γιατί για άλλη μια φορά, ως όφειλε και εκτελώντας τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στήριξε τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι ίδιοι βέβαια ως «ειλικρινείς αγωνιστές» δεν παρευρέθηκαν ούτε στο δικαστήριο! Φαίνεται ότι είναι τέτοιο το ενδιαφέρον τους που έμαθαν για τη δίκη από την ανακοίνωση του Δημάρχου.

Κατά τα άλλα, για άλλη μια φορά αναπαράγουν τα γνωστά ψεύδη και συκοφαντίες που αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν εντυπώσεις στο διαδικτυακό τους κοινό που είναι πέρα και μακριά από όσα συμβαίνουν στην Καισαριανή αγνοώντας την πραγματικότητα.

Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εργαζόμενοι του Δήμου γνωρίζουν το ποιόν της Δημοτικής Αρχής, όπως και το δικό τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: