«Το ΚΚΕ και οι αγωνιστές του δεν είναι σαν τα μούτρα της! Η πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας να μην πιάνει στο στόμα της το ΚΚΕ»

Οι χθεσινές δηλώσεις της πρώην Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, που τυγχάνει για αρκετά χρόνια συνταξιούχος, δείχνουν ότι παίρνει σύνταξη και από το ταμείο του…αντικομμουνισμού!

«Συνιστούμε στην εκπρόσωπο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και της “συνδικαλιστικής μαφίας”, όπως εύστοχα την αποκαλούν οι εργαζόμενοι, να μην πιάνει στο στόμα της το ΚΚΕ» τονίζει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της – απάντηση στις δηλώσεις της, σύμφωνα με τις οποίες το Εργατικό Κέντρο «βρίσκεται εδώ και 2,5 χρόνια υπό κατάληψη από δυνάμεις του ΚΚΕ».

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι χθεσινές δηλώσεις της πρώην Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, που τυγχάνει για αρκετά χρόνια συνταξιούχος, δείχνουν ότι παίρνει σύνταξη και από το ταμείο του…αντικομμουνισμού!

Συνιστούμε στην εκπρόσωπο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και της “συνδικαλιστικής μαφίας”, όπως εύστοχα την αποκαλούν οι εργαζόμενοι, να μην πιάνει στο στόμα της το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ και οι αγωνιστές του δεν είναι σαν τα μούτρα της!

Έναν αιώνα τώρα με θυσίες και σκληρούς, αιματηρούς αγώνες υπερασπίζεται την εργατική τάξη, παλεύει να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωσή της από την εκμετάλλευσή της.

Το ξεκαθάρισμα των γραμμών του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος από τους πράκτορες του κράτους και του κεφαλαίου αποτελεί καθήκον κάθε εργάτη, κάθε τίμιου συνδικαλιστή που τιμά την ψήφο των εργατών, όλων όσων θέλουν να μπει τέλος στη διαφθορά, στη νοθεία και την υποταγή της εργατικής τάξης στα συμφέροντα της αστικής τάξης».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: