Τα σωματεία δεν μπαίνουν σε μουσεία, δεν τα παραδίνουμε στην εργοδοσία

Οι πρώτες εικόνες από την απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, όπου χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα δίνουν μαζικό και μαχητικό «παρών».

Χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα που απεργούν σήμερα, έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις όλης της χώρας. Μαζική και μαχητική η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας. Χιλιάδες απεργοί διαδηλώνουν ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο κυβέρνησης και εργοδοτών, δίνοντας παράλληλα απάντηση και στη χρεοκοπημένη συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ.

Φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τα σωματεία δεν μπαίνουν σε μουσεία, δεν τα παραδίνουμε στην εργοδοσία», «Η ΓΣΕΕ δεν είναι φωνή των εργατών, είναι τα τσιράκια των αφεντικών», «Κάτω τα χέρια από τα σωματεία», «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις», «Κάτω τα χέρια από την απεργία», «ΣΕΒ και ΓΣΕΕ κοινωνικοί εταίροι, μαζί και με τον Βρούτση είναι συνεταίροι», οι απεργοί με έφτασαν στα Προπύλαια όπου από στιγμή σε στιγμή ξεκινούν οι ομιλίες. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην εξέδρα θεατρικό δρώμενο του ΠΑΜΕ.

Από τις πορείες των προσυγκεντρώσεων.

Τρικάκι του ΠΑΜΕ για την απεργία.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανάμεσα στους απεργούς.

Το θεατρικό έχει τον βιομήχανο, τον Παναγόπουλο που τον φωνάζει Μπος και γεμίζει τα σωματεία με μπανάνες, την Έφη (Αχτσιόγλου) που σταμάτησε στα έξι και το Βρούτση που θα κάνει τα άλλα τέσσερα…Αλλά με το ΠΑΜΕ μωρέ τι θα κάνουμε;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: