“Τα μέτρα δεν ισχύουν για τους κοπρίτες του ΠΑΜΕ;” – Απάντηση του ΚΚΕ στις χυδαιολογίες του εργατοπατέρα Σταμούλη

«Ο γνωστός “εκτελεστής συμβολαίων”, η μαριονέτα των μεγαλοξενοδόχων που παριστάνει τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ξαναχτύπησε. Σε εμάς πραγματικά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η κατάντια του.».

Η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ σχολιάζει τη χυδαία ανάρτηση του εργατοπατέρα Σταμούλη περί… “κοπριτών του ΠΑΜΕ”.

«Ο γνωστός “εκτελεστής συμβολαίων”, η μαριονέτα των μεγαλοξενοδόχων που παριστάνει τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ξαναχτύπησε.

Εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τους αγώνες των υγειονομικών σε ολόκληρη τη χώρα και αποκαλώντας “κοπρίτες” όσους εργαζόμενους συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και “άπλυτους” τα στελέχη του ΚΚΕ, απαιτεί από την κυβέρνηση να τους επιβάλει πρόστιμα.

Βεβαίως, ο ίδιος δεν είχε κανέναν ιδιαίτερο καημό. Τα αφεντικά του, οι μεγαλοξενοδόχοι, όμως καίγονται όταν αναπτύσσει δράση το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα σε δύσκολες συνθήκες σαν τις σημερινές. Η επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ με όργανο τον Σταμούλη φανερώνει ότι τους επόμενους μήνες η επίθεση στους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία θα είναι άνευ προηγουμένου.

Σε εμάς πραγματικά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η κατάντια του. Οι εργαζόμενοι του κλάδου ωστόσο πρέπει να προβληματιστούν πολύ σοβαρά για το ποιοι βρίσκονται στην ηγεσία του Σωματείου τους.

ΥΓ:

Θα είχε ενδιαφέρον να ενημερώσει τους εργαζόμενους της περιοχής μας τι συζήτησε και τι συμφώνησε ο συγκεκριμένος στη “διαβούλευση” που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη!».

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: