ΣΕΤΕΠΕ: Συνέντευξη Τύπου για τους πλειστηριασμούς

Το Συνδικάτο θα προχωρήσει σε σειρά δράσεων τις επόμενες μέρες για να ενημερώσει τον λαό των περιοχών της Τούμπας και της Καλαμαριάς, αλλά και τους εργαζόμενους γενικότερα. 

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι περιπτώσεις λαϊκών νοικοκυριών που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ως αποτέλεσμα της ακρίβειας που χτυπάει το εισόδημά μας. Οι τράπεζες έχουν ξεσαλώσει σε βάρος της λαϊκής κατοικίας, πλειστηριάζοντας για χρέη που αδυνατούμε να αποπληρώσουμε. Θύματα αυτής της κατάστασης είναι δυο μέλη του ΣΕΤΕΠΕ, που οι οικογένειές τους βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους, ένα στην Κάτω Τούμπα και το άλλο στην Καλαμαριά, η μία για χρέη στο Δημόσιο η άλλη για χρέη σε τράπεζα. Είναι άλλα δύο θύματα των αντιλαϊκών πολιτικών  όλων των κυβερνήσεων και της αδηφαγίας του κεφαλαίου.

 Το Συνδικάτο μας θα προχωρήσει σε σειρά δράσεων τις επόμενες μέρες για να ενημερώσει τον λαό των περιοχών της Τούμπας και της Καλαμαριάς, αλλά και τους εργαζόμενους γενικότερα.  Για αυτόν τον λόγο θα προχωρήσουμε την: 

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00πμ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 43 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

     Το Συνδικάτο μας παράλληλα θα έχει σειρά περιοδειών και εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς και γειτονιές για να ενημερώσει τους εργαζόμενους για το πρόγραμμά του.

                         ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!  ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΟΣ!

ΣΕΤΕΠΕ Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: