Σε μαζικές απεργίες για δημόσιες συγκοινωνίες και πτώση του κυβερνήτη στο Οντάριο καλεί το Συνδικάτο Δημοσίων Υπαλλήλων του Καναδά

Αντίσταση στο κυκλοφοριακό χάος στο Τορόντο και τη δυσκολία μετακίνησης που επιτείνει η αντιλαϊκή πολιτική του συντηρητικού κυβερνήτη Νταγκ Φορντ προβάλλει η Ένωση Δημοσίων Υπαλλήλων Καναδά στο Τορόντο.

Το Τορόντο, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά, αντιμετωπίζει το πιο οξυμένο πρόβλημα μετακίνησης στη Βόρεια Αμερική και το δεύτερο εντονότερο σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα εκτός από το χρόνο που χάνουν οι πολίτες στους δρόμους, να εκτοξεύεται και το κόστος μεταφορών, με ό,τι ντόμινο αυτό συνεπάγεται σε προϊόντα και υπηρεσίες. Την ίδια στιγμή, η δημόσια συγκοινωνία υπονομεύεται από τη συντηρητική διακυβέρνηση του κυβερνήτη της επαρχίας του Οντάριο, Ντάγκ Φορντ. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, το τοπικό παράρτημα του CUPE, της Καναδικής Ένωσης Δημοσίων Υπαλλήλων, καλεί σε μαζικές απεργίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου σε τιμές προσιτές για το λαό και παράλληλα ζητά την πτώση του κυβερνήτη. H ανακοίνωση αυτή έχει μεταφραστεί και κυκλοφορήσει και στην ελληνική γλώσσα και παρατίθεται παρακάτω:

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: