Πες, πες κάτι θα μείνει – Οι εργατοπατέρες του ΕΚΘ στοχοποιούν με γκεμπελικές μεθόδους βουλευτή του ΚΚΕ

Αν δεν ήταν επικίνδυνοι και δεν είχαν κατσικωθεί με νόθους και μπράβους στην πλάτη της εργατικής τάξης, θα ήταν απλώς φαιδροί και για λύπηση.

Αν δεν ήταν επικίνδυνοι και δεν είχαν κατσικωθεί με νόθους και μπράβους στην πλάτη της εργατικής τάξης, θα ήταν απλώς φαιδροί και για λύπηση.

Αυτοί που φέρνουν τραμπούκους και πληρωμένους μπράβους στα συνέδρια, κλαίγονται για ύβρεις και απειλές, και ζητούν από την ΕΛ.ΑΣ. την υψηλή προστασία των δυνάμεών της. Αλλά δεν έχουν τίποτα, καμία απόδειξη, ούτε μια αμυχή, για να πιαστούν και να στήσουν βολικά το παραμύθι τους. Παίρνουν πλάνα, τα μοντάρουν, τα κόβουν και τα ράβουν στα μέτρα τους, και πάλι τίποτα. Αφήνουν μόνο υπονοούμενα πως όλα αυτά είναι ένα μικρό δείγμα από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και μας αφήνουν με την όρεξη. Κι ενώ είναι φως-φανάρι πως αν είχαν το παραμικρό, θα το είχαν κάνει παντιέρα να παίζει παντού.

Τώρα άρχισαν τη μέθοδο των non-paper βίντεο, στοχοποιώντας το Λεωνίδα Στολτίδη, βουλευτή του ΚΚΕ στην Β’ Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΚ της πόλης. Το πάσαραν στο… έγκυρο site “Κεντροαριστερά” -για να μη μείνει ούτε κόκκος αμφιβολία πόσο Πασόκοι είναι. Το έντυσαν με μπόλικες σάλτσες, κατευθείαν από την κοιλιά τους, για κομματικούς στρατούς, συνεννοήσεις με τηλέφωνα που είχαν πενιχρό αποτέλεσμα, και τη δυσκολία του ΠΑΜΕ να βρει αντικαταστάτη ισάξιο του Ζαριανόπουλου (!)…

Και ύστερα έστησαν ένα βίντεο, ωδή στην τέχνη του κακού μοντάζ, για να τεκμηριώσουν την εισαγωγή τους, όπου έκαναν λόγο για μια επεισοδιακή συνεδρίαση και τον “πολλά βαρύ” βουλευτή του ΚΚΕ, που έχει βουλευτική ασυλία -παρεμπιπτόντως ο Λ. Στολτίδης ήταν εκεί ως μέλος του Δ.Σ. και βάσει συσχετισμών, θα ήταν και στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, αν δεν έκαναν κομπρεμί μεταξύ τους για να τον αποκλείσουν η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και η ΕΑΚ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο, και μόνο για το βίντεο. Σε αυτό μπορεί να μην δείτε κάτι που να δικαιολογεί τον τίτλο “μαινόμενος βουλευτής”, θα δείτε όμως πραγματικά “βίαιες σκηνές”, όπως ένα σκαιό χτύπημα χεριού στο τραπέζι, και φράσεις που κόβονται, ράβονται και επαναλαμβάνονται, θυμίζοντας ραπ τραγούδι, όπου κολλάει η βελόνα για να μιξάρει ο ντι-τζέι. Πραγματικά αποκρουστικές εικόνες για τις οποίες εμείς σας προειδοποιήσαμε, ως οφείλαμε.

Υπενθυμίζουμε πως επρόκειτο για τη συνεδρίαση, όπου η διοίκηση του ΕΚ δρούσε απεργοσπαστικά προς την απεργία της 24ης Σεπτέμβρη, καλώντας σκόπιμα σε διαφορετική ημερομηνία (2 Οκτώβρη) και ενώ το ΕΚ Αθήνας είχε πάρει σχετική απόφαση. Άξιος ο μισθός τους…

Άμεση ήταν η απάντηση της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, που κατονομάζει ως διακινητή του non-paper τον εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο, που προαλείφεται για διάδοχος του Παναγόπουλου στη ΓΣΕΕ, και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 2 Οκτώβρη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, και συγκεκριμένα το παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, η πλειοψηφία του ΕΚΘ, που έχει καθίσει στο σβέρκο των εργαζόμενων παριστάνοντας τους αντιπροσώπους της, ασχολείται με τρεις βασικές δουλειές αυτή την περίοδο:

  • -Να σπέρνει απογοήτευση και μοιρολατρία στους εργαζόμενους, τη λογική του τίποτα δεν γίνεται, ή ακόμα χειρότερα να μεγαλώνουν τα κέρδη των αφεντικών για να έχουμε και αυτά τα λίγα.
  • -Να… περιμένει να δει τι θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, που ήδη έχει φέρει μια σειρά εμβληματικών αντιλαϊκών μέτρων
  • -Και να επιτίθεται στο ταξικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ, με κάθε τρόπο να προσπαθεί να επιτεθεί στα συνδικάτα και τους αγωνιστές εργαζόμενους που δίνουν τη μάχη για ένα ταξικό, μαζικό, ενωτικό εργατικό κίνημα, ενάντια στις ορέξεις των εργοδοτών.

Για να τα καταφέρουν, επιστρατεύουν μεθόδους του δασκάλού τους Γκέμπελς, με ψευτιές και συκοφαντίες, ενάντια στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, ενάντια σε αγωνιστές. Έτσι κυκλοφορεί ένα nonpaper σε ΜΜΕ με συκοφαντικούς ισχυρισμούς για την παρέμβαση των εκλεγμένων μας στην συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΚΘ στις 19/9/19. Τους καλούμε ν’ αφήσουν την παραχάραξη και τις βρωμιές και να ασχοληθούν λίγο και με την απεργία που κατά τα άλλα αποφάσισαν.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν την συνδικαλιστική μαφία.

Έξω οι εργατοπατέρες από τα συνδικάτα.

Όλοι στην απεργία στις 2/10, στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου με το ΠΑΜΕ.

Υ.Γ Το κατάπτυστο δημοσίευμα διακινείται από τον γνωστό ιδιοκτήτη επιχειρήσεων – συνδικαλιστή – εργοδότη Καραγεωργόπουλο, υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: