Όλοι στο δρόμο – Κάλεσμα του ΠΑΜΕ ενάντια στην τροπολογία της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς

Πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο τους μπήκε η απεργία, σήμερα οι κινητοποιήσεις στα ειρηνοδικεία, αύριο όπου επιτάσσουν τα μονοπώλια για την εξασφάλιση της κερδοφορίας τους. Ο κατήφορός τους δεν έχει σταματημό. Όλοι στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6 μ.μ.

Η κυβέρνηση φέρνει σήμερα προς ψήφιση στη Βουλή την τροπολογία που διώκει αυτεπάγγελτα τη διακοπή και τις μαζικές εκδηλώσεις αντίστασης ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί το απόγευμα στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, για να δοθεί μαζική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και τους νέους, προκλητικούς χειρισμούς της, καθώς μετά το δικαίωμα στην απεργία, στοχοποιεί και τις συγκεντρώσεις στα ειρηνοδικία. Στο έκτακτο δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα ψηφίζει η κυβέρνηση στη Βουλή τροπολογία που διώκει αυτεπάγγελτα όποιον διακόψει πλειστηριασμό, με ποινή φυλάκισης από 3 μέχρι 6 μήνες κατά ελάχιστο. Είναι ακόμη μια πρόκληση η οποία και αυτή θα πάρει την ανάλογη απάντηση από το οργανωμένο εργατικό κίνημα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωράει σε μέτρα καταστολής ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα που αντιδρά στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας.

Πριν λίγες μέρες στο στόχαστρο τους μπήκε η απεργία, σήμερα οι κινητοποιήσεις στα ειρηνοδικεία, αύριο όπου επιτάσσουν τα μονοπώλια για την εξασφάλιση της κερδοφορίας τους.

Ο κατήφορός τους δεν έχει σταματημό.

Όλοι στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 6 μ.μ., σήμερα Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2017». 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: