Οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό-Τουρισμό χάλασαν τη φιέστα της Γκερέκου και της Τοπικής Διοίκησης στην Κέρκυρα

Οι εργαζόμενοι έφτασαν στην είσοδο του Παλιού Φρουρίου, αναγκάζοντας τους επισήμους να περάσουν μπροστά από την καμαριέρα, τη λαντζιέρα και τον σερβιτόρο, που χτίζουν με τον ιδρώτα τους το “τουριστικό θαύμα”

Με μια μαζική, συμβολική κινητοποίηση, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι εργαζόμενοι στον κλάδο του επισιτισμού-τουρισμού στην Κέρκυρα χάλασαν τη φιέστα που ετοίμαζαν ο ΕΟΤ, με επικεφαλής την Γκερέκου, και οι τοπικές αρχές (Δήμαρχος και Περιφερειάρχης Ιονίων) σε μια συνάντηση για την “επανεκκίνηση του τουρισμού”. Μια συνάντηση με λαμπερά συνθήματα και τίτλους για το “τουριστικό θαύμα”, μακριά από τις συνθήκες γαλέρας και τα προβλήματα των εργαζομένων που χτίζουν με τον ιδρώτα τους αυτό το θαύμα.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης και έφτασαν στην είσοδο του Παλαιού Φρουρίου, για να περάσουν από μπροστά τους οι επίσημοι που θα λάμβαναν μέρος στη σύσκεψη. Μπροστά από την καμαριέρα, τη λαντζιέρα, τον σερβιτόρο κοκ.

Όπως είπε ο Σταμάτης Πελάης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας:

«Σε αυτό το όμορφο παραθαλάσσιο μαγαζί, σε αυτό το ειδυλλιακό τοπίο, θα συναντηθούν η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η Δήμαρχος, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και οι κύριοι που ελέγχουν τον τουρισμό στην Κέρκυρα για να συζητήσουν χωρίς τους εργαζομένους, τι θα γίνει με τον τουρισμό. Για αυτό είμαστε εδώ, για να περάσουν από μπροστά μας, μπροστά από την καμαριέρα, από τη λαντζιέρα, από το μάγειρα, το σερβιτόρο που εξυπηρετούν τους πελάτες».

Με πληροφορίες-φωτό από το Enimerosi.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: