Νέος θάνατος εργαζόμενης από κορονοϊό στον Σκλαβενίτη

“Δε θα μείνουμε θεατές στο έγκλημα που συντελείται” η απάντηση του Συνδέσμου Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, ο οποίος έκανε παρέμβαση στο κατάστημα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πέθανε μια ακόμα εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ που είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Η εργαζόμενη δούλευε σε κατάστημα του «Σκλαβενίτη» στον Πειραιά και την τελευταία εβδομάδα βρισκόταν σε καραντίνα λόγω της νόσησής της από Covid-19.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, ο οποίος έκανε παρέμβαση στο κατάστημα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Καταγγέλλει ωστόσο ότι η εργοδοσία ήταν άφαντη και τονίζει:

«Δηλώνουμε στην εργοδοσία ότι όσο και να κρύβεται, δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες της απέναντι στους χιλιάδες εργαζόμενους της επιχείρησης.

Απαιτούμε από την εργοδοσία του “Σκλαβενίτη” και την κυβέρνηση να πάρουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα στους χώρους δουλειάς, να μην συνεχίζουμε να μετράμε νεκρούς. Οι ζωές των συναδέλφων μας δεν είναι νούμερα. Όσο κι αν θέλουν να εξωραΐσουν την κατάσταση, όσο κι αν θέλουν να μας πουν να μάθουμε να ζούμε με τον θάνατο, εμείς τους λέμε ότι θα βρουν τους εργαζόμενους μπροστά τους.

Το Σωματείο μας δεν θα μείνει θεατής μπροστά στο έγκλημα που συντελείται».

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: