Νεκρός εργαζόμενος παραμονή Χριστουγέννων στο Κιλκίς – Τον καταπλάκωσε η γκαραζόπορτα

Κανείς δεν ξέρει αν στις λίγες μέρες που απομένουν για το 2019 υπάρξουν ακόμα περισσότερα θύματα στους τόπους δουλειάς.

Δεν πρόλαβε να κάνει Χριστούγεννα ένας 59χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο παραγωγής παγωτών και κατεψυγμένων λαχανικών έξω από τη Νέα Σάντα Κιλκίς. Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τον καταπλάκωσε μεταλλική γκαραζόπορτα που κατέρρευσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Κανείς δεν ξέρει αν στις λίγες μέρες που απομένουν για το 2019 υπάρξουν ακόμα περισσότερα θύματα στους τόπους δουλειάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως φεύγει ακόμα μια χρονιά με μαζικά περιστατικά δυστυχημάτων – εργοδοτικών εγκλημάτων την ώρα του μεροκάματου, που συνήθως σχετίζονται με ελλιπή μέτρα ασφαλείας, υπερεντατικά ωράρια και πίεση στο χώρο εργασίας, φαινόμενα τα οποία παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις χάρη στην αποψίλωση των ελεγκτικών μηχανισμών και τη νομοθεσία που δίνει συχνά θεσμική υπόσταση στην εργοδοτική ασυδοσία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: