Νεκρός εργάτης στα έργα για το νέο αεροδρόμιο στο Ηράκλειο!

Υπάρχει άραγε “δημόσιο έργο” (με ιδιωτικά κέρδη) που να μην είναι βαμμένο με αίμα;

Υπάρχει άραγε “δημόσιο έργο” (με ιδιωτικά κέρδη) που να μην είναι βαμμένο με αίμα;

Στη μακάβρια λίστα με τον ατελείωτο φόρο αίματος που πληρώνει η εργατική τάξη στο βωμό του κέρδους, προστέθηκε ένας ακόμα εργάτης σήμερα το πρωί.

Ένας 40χρονος χειριστής μηχανήματος σκοτώθηκε στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου, εν ώρα εργασίας, όταν ο οδηγός ενός ερπυστριοφόρου έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε. Οι διασώστες του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, δεν μπόρεσαν να του δώσουν κάποια βοήθεια. Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, που διερευνούν τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Η εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που έχει την εργολαβία εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει την οδύνη της, τα συλλυπητήριά της στους οικείους του και υπόσχεται να σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας. Το βασικό, ωστόσο, είναι τι μέτρα πήραν πριν το δυστύχημα, για να το αποτρέψουν και όχι οι εκ των υστέρων ανακοινώσεις.

Αντίστοιχη συλλυπητήρια ανακοίνωση έβγαλε και το ΕΚ Ηρακλείου, που αρκείται στην περιγραφή των γεγονότων, χωρίς να καταδεικνύει τους πραγματικούς υπεύθυνους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: