Μπουκάρουν σε σπίτια, ρίχνουν πλαστικές σφαίρες, αλλά δεν ξεχνάνε να επισκέπτονται τα σωματεία

Η εργοδοσία του «Praktiker» κάλεσε την αστυνομία για τις εκλογές στο κατάστημα της Μάνδρας, που ζήτησε να ελέγξει την κάλπη και επικαλέστηκε “διατάραξη κοινής ειρήνης”!

Μες σε τόσα κατορθώματα, το χτεσινό πέρασε στα ψιλά γράμματα του “αστυνομικού δελτίου” και δεν πήρε τη δημοσιότητα και τις διαστάσεις που πρέπει.

Χτες ξεκίνησαν οι εκλογές του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής στο Praktiker της Μάνδρας και η εργοδοσία θεώρησε σκόπιμο να καλέσει την αστυνομία, που έσπευσε να συνδράμει στο πλευρό της τάξης που υπηρετεί ως όργανο.

Η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ σημειώνει στην καταγγελία της τα γεγονότα.

«Οι αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία της υποδιευθύντριας κ. Ρεφιάδου, αφού έφτασαν στο κατάστημα, ζήτησαν να ελέγξουν την κάλπη του σωματείου η οποία βρίσκεται σε χώρο εκτός της επιχείρησης. Την ίδια στιγμή, άλλο περιπολικό της αστυνομίας έψαχνε την κάλπη. Οι αστυνομικές δυνάμεις ανέφεραν πως βρίσκονται στις εκλογές λόγω μήνυσης/καταγγελίας, απευθείας από την εργοδοσία του “Praktiker”, ζητώντας παράλληλα ονόματα συναδέλφων. Ύστερα από τις διαμαρτυρίες των συναδέλφων και προκειμένου να ντύσουν την παρουσία τους στο χώρο των εκλογών, επικαλέστηκαν τα “αδικήματα” της παραβίασης ιδιωτικού χώρου και τη διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης».

Ενώ η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας:

Αν έτσι θεωρούν πως θα βάλουν στο χέρι τα συνδικάτα, έμπλεξαν! Τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αλλά και συνδικάτα που κρατούν αποστάσεις από τις γνωστές, θλιβερές συνδικαλιστικές ηγεσίες που συναλλάσσονται ανοιχτά με την κυβέρνηση, δεν θα ανεχτούν την κρατική, εργοδοτική, αστυνομική παρέμβαση στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα.

Να αποχωρήσει τώρα η αστυνομία από τις εκλογές του σωματείου!
Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν!
Η συνδικαλιστική δράση δεν θα μπει στο γύψο!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: