Μεγάλο συλλαλητήριο Συνδικάτων στη ΔΕΘ: «Η ζωή δεν μπαίνει σε “voucher” και “pass” – Οργάνωση – αγώνας για σύγχρονα δικαιώματα»

Με συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ και πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία έδωσαν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες και νέοι στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην πόλη από το ΠΑΜΕ, Συνδικάτα και φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Μαζική απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία έδωσαν εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, γυναίκες και νέοι στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το ΠΑΜΕ, Συνδικάτα και φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Με συγκέντρωση στην πλατεία ΧΑΝΘ και πορεία στους δρόμους της πόλης έστειλαν μήνυμα πως «Η ζωή δεν μπαίνει σε “voucher” και “pass” – Οργάνωση – αγώνας για σύγχρονα δικαιώματα».

Το μαζικό συλλαλητήριο ανέδειξε την ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, και με απεργιακό αγώνα το επόμενο διάστημα, ενάντια στην κλιμάκωση της επίθεσης στο εισόδημα και τη ζωή του λαού. Για αυξήσεις στους μισθούς, για ρεύμα και καύσιμα φτηνά για τον λαό, ζωή και δουλειά με δικαιώματα, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, στην πολιτική που τους καταδικάζει σε φτώχεια, πολέμους, κρίσεις. Ακούστηκε πανίσχυρη η λαϊκή απάντηση στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, όπου θα δώσει νέες διαβεβαιώσεις ευημερίας για το κεφάλαιο και να μοιράσει ψίχουλα στον εργαζόμενο λαό και στη νεολαία.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας.

Δείτε αναλυτικά στο πόρταλ 902.gr:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: