ΛΑ.ΣΥ Περιστερίου- Το “έγκλημα” Παχατουρίδη ολοκληρώθηκε

Το ΔΣ υπερψήφισε την απόλυση των 14 εργαζομένων. Μόνο περηφάνια νιώθουμε για τον αγώνα τους που έκανε πράξη το σύνθημα “όλοι για έναν και ένας για όλους”. Ο αγώνας θα συνεχιστεί, με νομικά και όλα τα άλλα μέσα.

Δελτίο Τύπου της ΛΑΣΥ Περιστερίου

Το “έγκλημα” ολοκληρώθηκε.  Στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύσσωμη η Διοίκηση Παχατουρίδη (πλην ενός συμβούλου της που ανεξαρτητοποιήθηκε) υπερψήφισε την απόλυση των 14 εργαζομένων (εκ των οποίων και μίας εγκύου) βρεφονηπιακών σταθμών.

Μόνο περηφάνια νιώθουμε για τις 14 εργαζόμενες που έκαναν πράξη το σύνθημα “όλοι για έναν και ένας για όλους”
Ο αγώνας θα συνεχιστεί, με νομικά και όλα τα άλλα μέσα.

Δείτε την παρέμβαση του Γιώργου Σιδέρη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου στην κινητοποίηση που έγινε έξω από το Δημαρχείο.

Σε αυτήν σημειώνει πως οι εργαζόμενες έδωσαν έναν αγώνα με ψηλά το κεφάλι, εδώ και ένα μήνα, για το αυτονόητο: ότι δηλαδή δε γίνεται να απολύονται ενώ ανοίγουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και χρειάζονται περισσότερα τμήματα. Στηλίτευσε τη στάση των συμβούλων που υπερψήφισαν τις απολύσεις, παρά την έκκληση της ΛΑΣΥ να μην το κάνουν, όχι για συναισθηματικούς λόγους, αλλά γιατί τα επιχειρήματα ήταν για τα σκουπίδια. Τόνισε πως την αντιλαϊκή απόφαση θα την λουστούν τα παιδιά των δημοτών και πως θα την ξαναβρούμε μπροστά μας, με τον δήμο να επικαλείται οικονομική στενότητα, την ίδια στιγμή που δίνει απλόχερα στους ημέτερους επιδοτήσεις και ρουσφετάκια. Συμπλήρωσε πως θα γίνει προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά αυτό που φοβούνται οι αρχές είναι ο οργανωμένος συλλογικός αγώνας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: