Κοίτα ποιος μιλάει – Ο Κιουτσούκης κρίνει εξ ιδίων και κατηγορεί το ΠΑΜΕ για νοθεία

Παράλληλα, επιδίδεται σε ρατσιστική ρητορική για εργαζόμενους “που δεν έχουν ελληνικά ονόματα”.

Ο γαλάζιος εργατοπατέρας Νίκος Κιουτσούκης μα και ο ακραίος αντικομμουνισμός του είναι γνωστός κι από παλιότερα, όπως και το μίσος του για το ταξικό εργατικό κίνημα. Αν αυτό συνδυαστεί με το γεγονός ότι το ΠΑΜΕ φαίνεται για μια ακόμα φορά να έχει την πλειοψηφία στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, καταλαβαίνουμε τα ταραγμένα νεύρα του κυβερνητικού συνδικαλιστή, που δεν περιορίζονται μόνο στον ίδιο, αλλά και συνολικά στην ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Γι’ αυτό και κάνει σαν μικρό παιδί που του πήραν το παιχνίδι – δηλαδή την καρέκλα, και επιστρατεύει παιδιάστικα ψέματα, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε νήπια, τα οποία δεν μπορούν να ελέγξουν την πραγματικότητα. Με διαδοχικές αναρτήσεις στο facebook. ο εργατοπατέρας προσπαθεί να πείσει ότι το ΠΑΜΕ κατέφυγε σε νοθεία, κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Ιδιαίτερη ενόχληση του προκαλεί η παρουσία των οικοδόμων, που “είναι όλοι ΠΑΜΕ”, υπονοώντας πλασματικά στοιχεία. Προφανώς ποντάρουν στην άγνοια ή τη μνήμη χρυσόψαρου του κοινού τους, γιατί είναι ακόμα πολύ νωπό το παράδειγμα του “Ντουμπάι” της Φαρκαδόνας με τους 700 και βάλε οικοδόμους σε σύνολο 2000 κατοίκων. Ο Κιουτσούκης δεν παραλείπει να κάνει και μια επίδειξη ρατσισμού, μιλώντας για κλωστοϋφαντουργούς “που τα ονόματα τους δεν είναι ελληνικά”, και “μένουν όλοι στην ίδια διεύθυνση”. Ειδικά το τελευταίο είναι μια καταπληκτική έμπνευση, την οποία προφανώς άντλησε από τις καλύτερες παραδόσεις της παράταξής του, τότε που εκτός από τα δέντρα, ψήφιζαν και μαζικά χωροφύλακες, που δήλωναν την ίδια διεύθυνση κατοικίας στις εκλογές του 1961.

Αν κάνουν έτσι οι εργατοπατέρες πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές, δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε, είμαστε όμως σίγουροι πως κάτι θα βρουν για να μας εκπλήξουν. Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάνε για νοθεία, το απαραίτητο αξεσουάρ που τους συστήνουμε είναι το καθρεφτάκι.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: