Η εργοδοσία της LG CNS προωθεί την απεργοσπασία – Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Η λύσσα της εργοδοσίας της LG CNS να επιτεθεί στην προκηρυγμένη από το Σωματείο μας απεργία, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πόσο τους ενοχλεί.

Η λύσσα της εργοδοσίας της LG CNS να επιτεθεί στην προκηρυγμένη από το Σωματείο μας απεργία, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πόσο τους ενοχλεί. Από μόνοι τους γίνονται δικαστές, εκτελεστές και νομοθέτες. Εφευρίσκουν μάλιστα και δικούς τους νόμους, όπως ότι είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε τα ονόματα των απεργών (!!!),για να βγάλουν την απεργία των εργαζομένων παράνομη, χωρίς καν να υπάρχει απόφαση από κάποιο δικαστήριο.

Επιπλέον η σημερινή (σ.σ.: χτεσινή) ημέρα ήταν μέρα, απειλών, τρομοκρατίας απέναντι σε εργαζόμενους που έχουν πρωτοστατήσει για την οργάνωση της απεργίας, για την απάντησή μας μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε.

Είναι ολοφάνερο:

  • -Τους ενόχλησε η οργανωμένη απάντηση των εργαζόμενων ενάντια στις 5 απολύσεις συναδέλφων.
  • -Τους ενόχλησε ότι οι εργαζόμενοι δεν δέχτηκαν του διαχωρισμούς και δεν έπεσαν στην παγίδα της εργοδοσίας, να βλέπουν το συνάδελφο ως αντίπαλο.
  • -Τους ενόχλησε το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώνεται από τους εργαζόμενους της CosmoteEvalue, της Vodafone, της Wind, τους εργαζόμενους όλου του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής αλλά και τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ,που ήδη δηλώνουν την στήριξή τους με ψηφίσματα των Σωματείων.

 Για αυτό έβαλαν τους παρατρεχάμενούς τους να παίρνουν τηλέφωνα και να ρωτάνε ποιος θα απεργήσει και ποιος όχι. Ενημερώνουμε πως μια τέτοια ενέργεια είναι ξεκάθαρη προσπάθεια ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΙΑΣ. Επουδενί αυτό δεν επιτρέπεται. Το δικαίωμα της απεργίας είναι αδιαπραγμάτευτο και κατοχυρωμένο.

Συνάδελφοι,

Η αυριανή μέρα είναι μέρα μάχης. Παλεύουμε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των όρων δουλειάς μας, κόντρα στις επιδιώξεις και τις ορέξεις των εργοδοτών, της κυβέρνησης και των κομμάτων που χέρι χέρι χτυπούν τα δικαιώματά μας.

Σηκώνουμε ανάστημα και βροντοφωνάζουμε πως στις

30 Ιούνη  ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 

Υ.Γ. Είναι περιττό να επισημάνουμε πως όποιος από πλευράς εργοδοσίας τολμήσει να εκβιάσει ή να ζητήσει όνομα εργαζόμενου που θα απεργήσει, θα μας βρει απέναντι με όλους τους τρόπους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: