Εύβοια: Τραγωδία με νεκρή μετανάστρια εργάτρια από την Ινδία (ΦΩΤΟ)

Παράπηγμα, όπου διέμεναν οι εργάτες που δούλευαν στο παρακείμενο πτηνοτροφείο «Κελαϊδίτης ΕΠΕ – Σκαλέτης – Μαζαράκης – Συνεργαζόμενες Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις», τυλίχτηκε στις φλόγες, πιθανώς από διαρροή αερίου που χρησιμοποιούσε η οικογένεια, είτε για μαγείρεμα είτε για να ζεσταθεί. Η 60χρονη μητέρα ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.

Τραγωδία για μια εργατική οικογένεια από την Ινδία σημειώθηκε στην περιοχή του Πισσώνα Εύβοιας το βράδυ της Τετάρτης.

Παράπηγμα, όπου διέμεναν οι εργάτες που δούλευαν στο παρακείμενο πτηνοτροφείο «Κελαϊδίτης ΕΠΕ – Σκαλέτης – Μαζαράκης – Συνεργαζόμενες Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις», τυλίχτηκε στις φλόγες, πιθανώς από διαρροή αερίου που χρησιμοποιούσε η οικογένεια, είτε για μαγείρεμα είτε για να ζεσταθεί.

Η 60χρονη μητέρα ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή από τους άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ σοβαρά εγκαύματα φέρουν ο 65χρονος σύζυγός της και ο 40χρονος γιος τους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λιγότερα τραύματα έχει ο δεύτερος γιος της οικογένειας.

Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν αμέσως αντιπροσωπείες του κλαδικού Σωματείου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας και του επιχειρησιακού σωματείου.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: