Εκλογές ΣΕΤΕΠΕ: Ενίσχυση της Ταξικής Ενότητας σημαίνει δυνάμωμα του Αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες μας

To Συνδικάτο Εργαζομένων στις Τουριστικές Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής μπαίνει στην μάχη των εκλογών από αύριο Πέμπτη 27 του Μάη. Αυτές οι εκλογές πρέπει να αποτελέσουν βήμα καταδίκης ενάντια στο νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου, ενάντια στις φωνές που λένε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει για ακόμη μια φορά να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης τους, ενάντια στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Η Ταξική Ενότητα είναι η παράταξη που επέλεξαν οι εργαζόμενοι στις προηγούμενες εκλογές να τους αντιπροσωπεύσει στο ΣΕΤΕΠΕ (Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων).

Ως πλειοψηφούσα δύναμη έδωσε όλες τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει στη στήριξη που της έδωσαν οι εργαζόμενοι αυτά τα 2μιση χρόνια θητείας της και να φανεί αντάξια των προσδοκιών τους. Μαζί με όλους όσους συσπειρώνονται στο Συνδικάτο πάλεψε με μόνο γνώμονα και μόνο κριτήριο τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων στον κλάδο. Έτσι σκοπεύει να συνεχίσει: αταλάντευτα και μαχητικά!

To Συνδικάτο Εργαζομένων στις Τουριστικές Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής μπαίνει στην μάχη των εκλογών από αύριο Πέμπτη 27 του Μάη. 

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τις εξής μέρες στα γραφεία του Συνδικάτου στο Ε.Κ.Θ., Αριστοτέλους 32 και ώρες:

Πέμπτη 27/05/2021: 12:00- 20:00

Παρασκευή 28/05/2021: 11:00- 19:00

Τρίτη 01/06/2021: 12:00- 18:00

Οι εκλογές θα καθορίσουν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου, τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, τους αντιπροσώπους για το συνέδριο του Ε.Κ.Θ. και για την Π.Ο.Ε.Ε.Τ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

–Να είναι μέλος του Συνδικάτου,

–Να είναι οικονομικά τακτοποιημένος,

–Υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή κάποιου επίσημου έγγραφου.

Αυτές οι εκλογές πρέπει να αποτελέσουν βήμα καταδίκης ενάντια στο νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου, ενάντια στις φωνές που λένε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει για ακόμη μια φορά να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης τους, ενάντια στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Η ενίσχυση της Ταξικής Ενότητας στο Συνδικάτο, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην Ομοσπονδία Επισιτισμού – Τουρισμού μπορεί να αποτελέσει βήμα ώστε να πεταχτούν μια και έξω από το εργατικό κίνημα αυτοί που σήμερα λένε ότι «οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις έχουν φάει τα ψωμιά τους», αυτοί που στην κυριολεξία σκάβουν το λάκκο μας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: