ΕΚ Άρτας: Βαθιά γελασμένος ο εργολάβος…

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την νέα δίωξη από την (Μπακαλάρος κατασκευαστική), ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας

Ανακοίνωση – καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Άρτας:

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας καταγγέλλει την νέα δίωξη από την (Μπακαλάρος κατασκευαστική), ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας, με αποτέλεσμα να καλείται να καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα παραμονή Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας, με περίσσιο θράσος, ο θύτης της επίθεσης στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, 3 μήνες μετά (!) – από τις 6 Μαΐου, μέρα της επίθεσης – προφανώς για λόγους αντιπερισπασμού κι εκδίκησης, υπέβαλε μήνυση ενάντια στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου. Η συγκεκριμένη μήνυση έρχεται από την εργοδοσία που έρχεται  να προστεθεί σε αυτή που επίσης υπέβαλλε στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και στον Πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων, για λόγους αντιπερισπασμού 

Δεν έφτανε που στις 6 Μαΐου, μέρα της πρωτομαγιάτικης απεργίας, λειτούργησε ερπυστριοφόρο όχημα, χωρίς να έχει άδεια, «επειδή είναι δικό του», κινούμενος ενάντια στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου τραυματίζοντάς τον,  με κίνδυνο ακόμα και να τον πατήσει. 

Δεν έφτανε που δεν τηρούσε κανένα μέτρο προστασίας, έχοντας μετατρέψει για αρκετούς μήνες τον κεντρικό δρόμο του Νυδριού σε εργοτάξιο χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας, για τέτοιου είδους εργοτάξια μέσα σε αστικό ιστό. 

Δεν έφτανε που παραβίαζε συστηματικά το ωράριο εργασίας με δουλειά μέχρι να δύσει ο ήλιος καθημερινά, γιατί δεν ήθελε να προσλάβει επιπλέον εργάτες, κρατώντας παράλληλα σε «ομηρία» ολόκληρο το χωριό που τον περίμενε να τελειώσει, ώστε να «ανοίξει η σεζόν» για τα καταστήματα.

Νομίζει τώρα, ο εργολάβος, ότι με μηνύσεις αντιπερισπασμού 3 μήνες μετά (!) την επίθεσή του, «θα βγει κι από πάνω». Τον πληροφορούμε ότι είναι βαθιά γελασμένος. Απέναντι στην εργοδοσία, η εργατική τάξη απαντάει ενιαία και μαχητικά. 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: