ΕΙΥΗ: Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με όσα συνέβησαν στο ΕΚ Ηρακλείου και για το ποιόν του προέδρου του

Ο πρόεδρος του ΕΚΗ καταγγέλλει τα μέλη του Σωματείου μας για τραμπούκους, αλλά δεν βρήκε κουβέντα να πει για το γεγονός ότι με δική του ευθύνη βρέθηκε η αστυνομία μέσα στο ΕΚΗ και ο ίδιος εγκαλούσε να καταγραφούν τα στοιχεία των μελών του ΔΣ του ΕΚΗ ώστε να γίνουν συλλήψεις. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου για τα ψέματα που διασπείρει ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, για να καλύψει τη φωλιά του στα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Από χθες το πρωί ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στ. Βοργιάς έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων προκειμένου να βαφτίσει τη μέρα νύχτα για να κρύψει τις πομπές του.

Καταγγέλλει το σωματείο μας και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές για τραμπούκους, απομονωμένους, που δεν σέβονται τους θεσμούς και τις δημοκρατικές διαδικασίες, ενώ παράλληλα χωρίς να απαντήσει σε τίποτα από αυτά που καταγγέλλουμε μας χαρακτηρίζει ψεύτες.

Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για να αντικρούσει το γεγονός ότι η κ. Καρατσάλη που υπογράφει ως πρόεδρος του σωματείου είναι αυτοαπασχολούμενη με ατομική επιχείρηση στο όνομα της.

Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για την φερόμενη Γ.Γραμματέα που αυτοπαρουσιάζεται ως διευθύντρια.

Δεν βρήκε μια κουβέντα να πει για ένα σωματείο σφραγίδα, ανενεργό εδώ και χρόνια που προσπαθεί να κάνει εκλογές κρυφά από τους εργαζόμενους με διάτρητες διαδικασίες.

Δεν βρήκε κουβέντα να πει για το γεγονός ότι με δική του ευθύνη βρέθηκε η αστυνομία μέσα στο ΕΚΗ και ο ίδιος εγκαλούσε να καταγραφούν τα στοιχεία των μελών του ΔΣ του ΕΚΗ ώστε να προχωρήσει η αστυνομία σε συλλήψεις.

Για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο αμφιβολίας επισυνάπτουμε την πρόσφατη ανακοίνωσή μας καθώς και το σύνδεσμο με το οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει μερικά από τα πολλά ψέματα του κ. Βοργιά.

Είχε προηγηθεί μια άλλη ανακοίνωση του Σωματείου, όπου προχωρούσε σε συγκεκριμένες καταγγελίες για τα γεγονότα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «μέλη του σωματείου μας συνάντησαν στο υπόγειο του Εργατικού Κέντρου μια γυναίκα που ετοίμαζε κάτι χαρτιά. Όταν η ίδια ρωτήθηκε από ποιο σωματείο είναι και τι κάνει εκεί, άρχισε να φωνάζει “εδώ είναι το γραφείο μου! Φύγετε μη φωνάξω την Αστυνομία” κ.ά. Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι ήταν η κυρία Σ. Καρατσάλη (υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι εργαζόμενη, αλλά αυτοαπασχολούμενη με ατομική επιχείρηση ενεργή), που με την καθοδήγηση του Στ. Βοργιά προσπαθεί να εμφανίσει συνέλευση εργαζομένων και εκλογές του σωματείου πίσω από κλειστές πόρτες στα υπόγεια του ΕΚΗ.

Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε στον χώρο ο εξαφανισμένος πρόεδρος του ΕΚΗ Στ. Βοργιάς, που έχει βάλει λουκέτο στη συλλογική λειτουργία του Εργατικού Κέντρου, που έχει να καλέσει το Δ.Σ. σε συνεδρίαση τέσσερις μήνες, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίστηκε και η Αστυνομία, που εισήλθε μέσα στο Εργατικό Κέντρο.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στ. Βοργιάς εγκαλούσε την Αστυνομία να παραμείνει στον χώρο και να συλλάβει το μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΗ Γ.Ξ. για “απειλή κατά της ζωής”, πράγμα το οποίο και επιχείρησαν, αλλά αποτράπηκε από την αποφασιστική στάση των συναδέλφων».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: