Διαδικτυακή hip-hop συναυλία για την οικονομική ενίσχυση του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής

Στις 26 Δεκέμβρη ενισχύουμε οικονομικά το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής συμμετέχοντας στην διαδικτυακή hip-hop συναυλία

Διαδικτυακή hip-hop συναυλία οικονομικής ενίσχυσης διοργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων σε Επισιτισμό – Τουρισμό και Ξενοδοχεία Ν. Αττικής, στις 26 Δεκέμβρη στις 9 το βράδυ.

Στο κάλεσμά του το Συνδικάτο σημειώνει:

«Μετά από 9 μήνες κινητοποιήσεων, για τη διασφάλιση της υγείας και του εισοδήματος των εργαζομένων στα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα catering, απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης και της εργοδοσίας αποδείξαμε πως και τα καλυμμένα στόματα έχουνε ΦΩΝΗ.

Δεν φοβηθήκαμε και ούτε πρόκειται να αφήσουμε να περάσει το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται, ώστε να πληρώσουμε για άλλη μια φορά την νέα καπιταλιστική κρίση.

Την Πρωτομαγιά, την 17η Νοέμβρη, στις απεργίες, δράσεις και κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδείχτηκε η ικανότητα του ταξικά οργανωμένου εργατικού κινήματος και να διεκδικεί και να προστατεύει την υγειά των ανθρώπων που συμμετέχουν. Δεν πέρασε η σιγή νεκροταφείου, ούτε τα νομοσχέδια που έβαλαν εμπόδιο στις απεργίες, ούτε οι απαγορεύσεις των συναθροίσεων, ούτε τα χημικά και οι αύρες!

Ήταν μήνυμα συνέχισης του αγώνα! Ειδικά τώρα που έρχεται ένα καίριο χτύπημα (…Εν μέσω πανδημίας!!!) σε μια από τις πιο βασικές καταχτήσεις των εργαζομένων που είναι το οχτάωρο.

Συνεχίζουμε λοιπόν με όπλο την αλληλεγγύη, την οργάνωση μας!

Στις 26/12 ενισχύουμε οικονομικά το Συνδικάτο μας, συμμετέχοντας στην διαδικτυακή hip-hop συναυλία στις 21.00.

Στις 26/12 ενώνουμε τις φωνές μας και τις ζεσταίνουμε για τους επόμενους μεγάλους και καθοριστικούς αγώνες!».

Μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω τιμές εισιτηρίων ώστε να ενισχύσετε το συνδικάτο με το ανάλογο ποσό

– εισιτήριο 3€
– εισιτήριο 5€
– εισιτήριο 10€

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ πατώντας ΕΔΩ

Πληροφορίες για τη συναυλία:

– Η παρακολούθηση της βιντεοσκοπημένης παράστασης γίνεται με την χρήση εισιτηρίου.

– Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας θα λάβετε email με την διεύθυνση της σελίδας προβολής και τον μοναδικό κωδικό πρόσβασης που αντιστοιχεί στο εισιτήριό σας.

– Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έναρη της μετάδοσης, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020, από τις 21.00 και μετά.

– Με την ενεργοποίηση του εισιτήριου στην ιστοσελίδα προβολής ο θεατής μπορεί να παρακολουθήσει την μαγνητοσκοπημένη συναυλία εντός 4 ωρών. Με το πέρας των 4 ωρών, το εισιτήριο πλέον απενεργοποιείται.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: