Αν δεν υπήρχε το ΠΑΜΕ η Ελλάδα θα ήταν ένα Μονακό – Συνάντηση με εργαζόμενους του πριγκηπάτου

Έτσι κι αλλιώς η Κυανή Ακτή θα γίνει Κόκκινη.

Τη θυμόμαστε, την αγαπήσαμε, δε θα την ξεχάσουμε ποτέ: Απ’όλες τις δεξιές γριές που τα χώνουν κατά καιρούς τηλεφωνικά στον Αποστόλη της Ελληνοφρένειας, καμιά δε γράφτηκε τόσο ανεξίτηλα στη μνήμη μας όσο η κυριούλα που περιπαθώς ορυόταν ότι “Αν δεν υπήρχε το ΕΑΜ, η Ελλάδα θα ήταν ένα Μονακό”:

Δε ξέρουμε πώς θα αντιδρούσε στο άκουσμα της σημερινής είδησης η εν λόγω κυρία, αφού μπορεί να μην υπάρχει πια ΕΑΜ, υπάρχει όμως ΠΑΜΕ, το οποίο κινδυνεύει να κάνει το Μονακό Ελλάδα. Η’ μήπως το αντίστροφο;

Συνάντηση λοιπόν πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ΠΑΜΕ και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μονακό (USM)  σήμερα Δευτέρα στα γραφεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, κατόπιν πρόσκλησης της ΠΣΟ, με θέμα την ενημέρωση για την κατάσταση των εργαζομένων στις δυο χώρες και το συντονισμό του εργατικού κινήματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως οι παλιοκομμουνιστές δεν αφήνουν τίποτε, όρθιο, αλώνοντας μέχρι και το γνωστό πριγκηπάτο της Κυανής Ακτής, η οποία έτσι κι αλλιώς θα γίνει Κόκκινη.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: