Ένστολοι χούλιγκαν σε κρεσέντο αυταρχισμού! – Σπάνε αυτοκίνητα και ακινητοποιούν διαδηλωτές στο έδαφος…

Οι ένστολοι χούλιγκαν του Θεοδωρικάκου πιάνονται επ’ αυτοφώρω από τον φακό να σπάνε τζάμια αυτοκινήτου και να ακινητοποιούν διαδηλωτές στο έδαφος, σε ένα κρεσέντο αυταρχισμού και κρατικής βίας, για τα μάτια του ΝΑΤΟ…

Οι ένστολοι χούλιγκαν που δρουν ασύδοτοι με την κάλυψη και τις εντολές της κυβέρνησης, είχαν… πρόγραμμα! Εξαπέλυσαν εν ψυχρώ απρόκλητη επίθεση στους διαδηλωτές απεργούς που πήγαν στο λιμάνι για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη Νατοϊκή πολεμική μηχανή. Επιδόθηκαν σε κρεσέντο αυταρχισμού, σπάζοντας με τα γκλομπ τους τζάμια αυτοκινήτων και ακινητοποιώντας, με ζήλο και νοοτροπία σερίφη, τους απεργούς στο έδαφος. Κι όταν κατάλαβαν πως τα “κατορθώματά τους” έχουν καταγραφεί σε ερασιτεχνική λήψη που δείχνει την αλήθεια και τους εκθέτει, άρχισαν τις ύποπτες προβοκατόρικες διαρροές σε ανυπόληπτους ιστότοπους.

«Αστυνομικές πηγές (…) αναφέρουν ότι στην κατοχή του ενός (εκ των συλληφθέντων) βρέθηκε αστυνομικός ασύρματος, ενώ ένας δεύτερος έφερε σπρέι πιπεριού».

Πες-πες, κάτι θα μείνει, έλεγε ένας από τους ιδεολογικούς τους πατέρες.

Ο φακός όμως είναι αδιάψευστος μάρτυρας…

Κι όπως φαίνεται, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε η ασύδοτη δράση των Πραιτοριανών της κυβέρνησης ούτε η διαχρονική τους ατιμωρησία που οπλίζει το χέρι τους.

https://twitter.com/red_salute/status/1511805068437303314

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: