Ενημερωτικό δελτίο ΛΑΣ Χίου – Μια πολύ χρήσιμη ιδέα προς μίμηση

Πάνε τώρα σχεδόν πέντε χρόνια, που στη Χίο οι συναγωνιστές και σύντροφοι της ΛΑΣ Χίου εκδίδουν και στέλνουν στα email μια ηλεκτρονική εφημερίδα με τα νέα τους, τη δράση τους, τις προτάσεις τους. Ιδέα σύγχρονη, αποτελεσματική και κυρίως χωρίς κόστος.

Πάνε τώρα σχεδόν πέντε χρόνια, που στη Χίο οι συναγωνιστές και σύντροφοι της ΛΑΣ Χίου εκδίδουν και στέλνουν στα email μια ηλεκτρονική εφημερίδα με τα νέα τους, τη δράση τους, τις προτάσεις τους. Ιδέα σύγχρονη, αποτελεσματική και κυρίως χωρίς κόστος.

Θαρρώ πως δικαιούνται κάποια προβολή από μας όλους. Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν “συνδρομητές” αυτού του δελτίου, απλώς δίνοντας το email τους. Καλό είναι να το δείξουμε – προτείνουμε σε φίλους, ειδικά αν είναι Χιώτες. Και βέβαια θεωρώ ότι εν όψει και των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, μπορεί αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές και σε άλλους Δήμους ή Περιοχές.

Η ίδια η συντακτική επιτροπή του δελτίου λέει:

“Φίλες και φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουμε την ηλεκτρονική αποστολή του 47ου τεύχους του Περιοδικού Ενημερωτικού Δελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου & Δήμου Χίου, των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ που συσπείρωσαν φίλους και συναγωνιστές στον κοινό αγώνα για το σήμερα μια ισχυρής λαϊκής αντιπολίτευσης, αλλά και για το ελπιδοφόρο αύριο της αντεπίθεσης του λαού για την ανατροπή της σημερινής βαρβαρότητας της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Η Συντακτική Επιτροπή του Περιοδικού Ενημερωτικού Δελτίου της ΛΑ.Σ. σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον που δείχνετε σ’ αυτήν την προσπάθεια. Αν νομίζετε ότι η προσπάθειά μας αξίζει, προωθήστε το Δελτίο μας σε φίλους και γνωστούς σας.

Σε καιρούς χαλεπούς, όπως αυτούς που ζούμε, το κόστος κυκλοφορίας ενός τέτοιου εντύπου, θα ήταν δυσβάστακτο και αναπόφευκτα θα ματαιωνόταν όλη μας η προσπάθεια, πριν καν αρχίσει.

Έτσι, σήμερα, μετά από μπόλικο μεράκι και κόπο ορισμένων συντρόφων και συναγωνιστών και χωρίς κανένα προσωπικό τους όφελος, παρουσιάζουμε το εγχείρημά μας σε ηλεκτρονική μορφή.

Τηρούμε όλους τους όρους και τους  κανόνες περί προσωπικών δεδομένων, όσον αφορά τα στοιχεία (ηλεκτρονικές διευθύνσεις και ονοματεπώνυμα) που χρησιμοποιούμε για αποστολή του Περιοδικού Ενημερωτικού μας Δελτίου.

Ευχαριστούμε πολύ  και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας
Η Συντακτική Επιτροπή του Περιοδικού Ενημερωτικού Δελτίου”.

Εγώ μόνο θα συμπλήρωνα: στείλτε τους το email σας στο [email protected] για να έρχεται το δελτίο τους και σ’ εσάς.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με το Ηλεκτρονικό Έντυπο και τους συντάκτες, μπορείτε να τα δείτε στην τελευταία σελίδα του.

Ολόκληρο το δελτίο της ΛΑΣ Χίου, μπορείτε να το δείτε πατώντας  στην παρακάτω φωτογραφία:

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: