Ένας πίνακας μιας μαθήτριας για την Παλαιστίνη

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που μαθητές και μαθήτριες χάρισαν στον πρέσβη της Παλαιστίνης εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Άρτας, έναν πίνακα ζωγραφικής, που ζωγράφισε για την Παλαιστίνη η μαθήτρια Μαρία Αρχιμανδρίτη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, επισκέφτηκε την Άρτα, καλεσμένος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, την Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιουλίου. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του επιμελητηρίου Άρτας, κ. Γιάννη Γκολομάζο, και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Άρτας, ενώ έδωσε συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης της περιοχής.

Το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση που έγινε στον θερινό σινεμά «Ορφέας». Την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο της Άρτας και την Βυζαντινή εκκλησία της Παρηγορήτριας.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που μαθητές και μαθήτριες χάρισαν εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Άρτας, έναν πίνακα ζωγραφικής, που ζωγράφισε για την Παλαιστίνη η μαθήτρια Μαρία Αρχιμανδρίτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 7 το απόγευμα

Ρομποτική για παιδιά. Με τον Μάρκο Χατάρι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ

ΤΑΙΝΙΑ: «Πρόσκληση σε γεύμα από έναν υποψήφιο δολοφόνο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Ο κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας και σεναριογράφος Νιλ Σάιμον αποφασίζει να παρωδήσει τις περιπέτειες των διασημότερων. Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική σινεφίλ κωμωδία με πρωτοκλασάτο καστ και τον Σάιμον να ανατρέπει διαρκώς όλα τα κλισέ των αστυνομικών ταινιών και μυθιστορημάτων. Εξαιρετικό κωμικό τάιμινγκ, φαρμακερές ατάκες, υποδειγματική σκηνοθετική διεκπεραίωση από τον  Ρόμπερτ Μουρ. Πρωταγωνιστούν: Πίτερ ΣέλερςΝτέιβιντ ΝίβενΆλεκ ΓκίνεςΜάγκι ΣμιθΑϊλίν ΜπρένανΠίτερ ΦολκΤζέιμς ΚόκοΤρούμαν Καπότε

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 7 το απόγευμα

Παιδική Παράσταση (με την Αθηνά Σκανδάμη)

Ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο περιμένει τα παιδιά κάθε ηλικίας στο θερινό σινεμά «Ορφέας». Με οδηγό τη φαντασία ,αφήγηση, μουσική και εναλλαγή ρόλων το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Ο νάνος και η Χρυσοχέρα” , ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των μικρών μας φίλων. Μετά το παραμύθι θ ακολουθήσει δημιουργικό εργαστήρι και ομαδικά παιχνίδια!! Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε ξεχωριστές στιγμές ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: