Δημήτρης Κουτσούμπας: «Το ΚΚΕ διατηρεί τις δυνάμεις του μάχιμες. Δεν υποστέλλουμε τις διεκδικήσεις για προστασία της υγείας και των εργαζόμενων» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με ποια λογική η κυβέρνηση επιχειρεί αυτούς τους περιορισμούς στην κυκλοφορία σε ανοιχτούς χώρους, όταν αντικειμενικά υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη συνάθροιση από 10-15 άτομα, σε εργασιακούς χώρους παραγωγής, στα σούπερ μάρκετ, σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς…Ανοίγει ο δρόμος για καταπάτηση λαϊκών δικαιωμάτων και ο κορονοϊός αποτελεί μόνο το πρόσχημα…»

Το ΚΚΕ διατηρεί τις δυνάμεις του μάχιμες, που είναι απαραίτητο σήμερα, δεν υποστέλλουμε τις διεκδικήσεις για προστασία της υγείας και των εργαζόμενων, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο «MEGA».

Υπογράμμισε πως πρέπει να θεωρηθούν εδώ και τώρα άκυρες οι περίπου 40.000 απολύσεις εργαζομένων που έγιναν από τις αρχές Μάρτη και δεν καλύπτονται από τις χθεσινές εξαγγελίες της κυβέρνησης, τις οποίες χαρακτήρισε ανεπαρκείς για τους εργαζόμενους.

Για την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων σημείωσε πως ανοίγει ο δρόμος για να καταπατηθούν λαϊκά δικαιώματα με πρόσχημα τον κορονοϊό, προσθέτοντας ότι πολύς περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται σε χώρους εργασίας, σε σούπερ μάρκετ και σε ΜΜΜ. Τόνισε ότι άλλα μέτρα χρειάζονται και έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του συστήματος Υγείας, με προσλήψεις που δεν έγιναν και με τις κλειστές κλίνες ΜΕΘ.

Δείτε το βίντεο:

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: