To KKΡΟ έσπασε την καραντίνα για να τιμήσει τα γενέθλια του Λένιν (VIDEO)

“Θα ήθελα να σας θυμίσω για άλλη μια φορά πως ζείτε όλοι σε μια χώρα που έσωσε πρώτα και κύρια ο Λένιν”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης του κόμματος, Γκενάντι Ζιουγκάνοφ.

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της Ρωσίας να βρίσκεται υπό λοκντάουν λόγω της πανδημίας, ωστόσο το ΚΚΡΟ προχώρησε σε μια μικρή παραβίαση των μέτρων προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στο μαυσωλείο του ηγέτη της Οχτωβριανής Επανάστασης στη Μόσχα, με αφορμή τα 150 χρόνια από τη γέννησή του.

Προφανώς δεν επρόκειτο για τα πλήθη κόσμου που θα αναμένονταν υπό κανονικές συνθήκες, αλλά για μια ολιγάριθμη αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Γκενάντι Ζιουγκάνοφ. Τα μέλη της αντιπροσωπείας εκτός από κόκκινες σημαίες και κασκόλ έφεραν τα περισσότερα και προστατευτικές μάσκες, ενώ ως επί το πλείστον – με εξαίρεση τη στιγμή της δήλωσης του γγ- κρατούσαν αποστάσεις μεταξύ τους. Παρά το τσουχτερό κατά τα φαινόμενα κρύο, αφού χιόνιζε στην πόλη, οι Ρώσοι κομμουνιστές κατέθεσαν στεφάνι και γαρίφαλα στο μνημείο. Μετά την ολοκλήρωση της σύντομης τελετής, ο Ζιουγκάνοφ ευχαρίστησε όσους “παρά τη δύσκολη κατάσταση ήρθατε μαζί μας στη μεγαλύτερη πλατεία της χώρας για να αποτίσετε φόρο τιμής στη μεγαλοφυΐα. Θα ήθελα να σας θυμίσω για άλλη μια φορά πως ζείτε όλοι σε μια χώρα που έσωσε πρώτα και κύρια ο Λένιν”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

  • Ο/Η vassilis λέει:

    “παρά τη δύσκολη κατάσταση ήρθατε μαζί μας στη μεγαλύτερη πλατεία της χώρας για να αποτίσετε φόρο τιμής στη μεγαλοφυΐα. Θα ήθελα να σας θυμίσω για άλλη μια φορά πως ζείτε όλοι σε μια χώρα που έσωσε πρώτα και κύρια ο Λένιν”.
    Οι λέξεις “οχτωβριανή επανάσταση”, “προλεταριάτο”, “εργατική τάξη”, “έφοδος στον ουρανό”…, είναι φαίνεται, άγνωστες λέξεις για τον κυρ Ζιουγκάνωφ και οπωσδήποτε κατά τη γνώμη του δεν έχουν θέση σ έναν έπαινο για τον Λένιν.
    “Μεγαλοφυΐα” λοιπόν ο Λένιν που έσωσε μια χώρα….
    …ή αλλιώς, πως ευνουχίζεται ιδεολογικά, ένας από τους μεγαλύτερους επαναστάτες όλων των εποχών.
    Μερσί,προτιμώ ΚΚΕ!

Κάντε ένα σχόλιο: