“Θάνατος στον φασισμό! Είμαστε τα εγγόνια του Ζούκοφ” – Ο υποψήφιος του Κόμματος Κομμουνιστών ΗΠΑ πανηγυρίζει στα ελληνικά για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του με το τραγούδι των Υπεραστικών: “Του Αδόλφου τα εγγόνια”. 

Η είδηση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης έχει κάνει και απόλυτα δικαιολογημένα το γύρο του κόσμου από χθες, προκαλώντας συγκρίσεις ακόμα και με τη δίκη της Νυρεμβέργης σε ιστορική βαρύτητα.

Ανάμεσα σε όσους εξέφρασαν τη χαρά τους για την ετυμηγορία ήταν και ο υποψήφιος του Κόμματος Κομμουνιστών ΗΠΑ στην πολιτεία του Βερμόντ, Κρις Χελάλι, ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας του.

Με ανάρτησή του στο τουίτερ, σημείωσε αρχικά στα αγγλικά “Τι συναρπαστικό 24ωρο! Είμαι τόσο χαρούμενος που ακούω τα καταπληκτικά νέα ότι η Χρυσή Αυγή ανακηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση!”, προσθέτοντας στη συνέχεια στα ελληνικά “Οι Ναζί στη φυλακή! Θάνατος στον φασισμό! Είμαστε τα εγγόνια του Ζούκοφ!”. Ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του με το τραγούδι των Υπεραστικών: “Του Αδόλφου τα εγγόνια”.

Ο Χελάλι συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα, ως πρώτος κομμουνιστής υποψήφιος για το Κογκρέσο των ΗΠΑ μετά το 1984 και πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το προεκλογικό του σποτ, που θα προβάλλεται για ένα μήνα στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς του Βερμόντ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: