“Θα μείνουμε όσο χρειαστεί ενάντια στην επιδημία” – Μήνυμα του επικεφαλής των Κουβανών γιατρών στην Ιταλία (VIDEO)

Το μήνυμα της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης έστειλε στον κουβανικό και τον ιταλικό λαό ο επικεφαλής Κάρλος Πέρες Ντίας, από το υπαίθριο νοσοκομείο της Κρέμα που εγκαινιάστηκε σήμερα. 

Στην πρώτη γραμμή της μάχης βρίσκεται ήδη η ομάδα των 52 Κουβανών γιατρών που έφτασε πριν λίγες μέρες στην Λομβαρδία. Το μήνυμα της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης έστειλε στον κουβανικό και τον ιταλικό λαό ο επικεφαλής Κάρλος Πέρες Ντίας, από το υπαίθριο νοσοκομείο της Κρέμα που εγκαινιάστηκε σήμερα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό τουίτερ του κουβανικού υπουργείου εξωτερικών, ο γιατρός έστειλε “έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στο λαό του”, ζητώντας του να πιστέψει πως “κάθε ένα από τα μέλη της αποστολής θα κάνει το παν για να στεφθεί η αποστολή από επιτυχία και θα φροντίσει να γυρίσει υγιής και έχοντας εκπληρώσει το καθήκον προς την πατρίδα”.

“Είμαστε πολύ προσεκτικοί” τόνισε ο Πέρες Ντίας, απευθυνόμενος και στον ιταλικό λαό, για να τον διαβεβαιώσει ότι οι συνάδελφοί του κι ο ίδιος θα μείνουν όσο χρειαστεί στη χώρα για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του κορονοϊού. Ευχαρίστησε επίσης τους Ιταλούς για τη φιλοξενία που έλαβε στη χώρα από τότε που έφτασε καθώς και τη ζεστασιά όλων των ανθρώπων που συνεργάστηκαν με την αποστολή στη διάρκεια της εργασίας της.

https://twitter.com/CubaMINREX/status/1242816716557729792

Με πληροφορίες από acn.cu

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: