Ταξιτζήδες στις ΗΠΑ διώχνουν με τις κλωτσιές φασίστες μετά από διαδήλωση (VIDEO)

Με τα πόδια πήγαν σπίτι τους νεοναζί διαδηλωτές στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, καθώς κανένας ταξιτζής δε δέχτηκε να τους πάρει κούρσα.

Tη δική τους απάντηση έδωσαν ταξιτζήδες στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν άφησαν σύξυλους νεοναζί διαδηλωτές που προσπαθούσαν να γυρίσουν σπίτι τους μετά από διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. Ο όρος διαδήλωση είναι ίσως κάπως καταχρηστικός βέβαια, καθώς στην πραγματικότητα η συγκέντρωση «Εμείς ο λαός», που αυτοδιαφημίστηκε ως έκφραση της «σιωπηλής πλειοψηφίας» δεν ξεπερνούσε τις δυο ντουζίνες. Το κάλεσμα είχε γίνει από διάφορες οργανώσεις της λεγόμενης alt-right όπως και τη ρατσιστική ακροδεξιά συμμορία, υπέρ της αστυνομίας, κατά των μεταναστών, υπέρ της οπλοφορίας, κατά των εκτρώσεων και υπέρ του νόμου και της τάξης. «Καιρός να δείξουμε στη Φιλαδέλφεια τι σημαίνει στ’αλήθεια πατριωτισμός!»

Ακόμα κι αυτοί οι ελάχιστοι που συγκινήθηκαν έγιναν στόχος οργισμένης υποδοχής από εκατοντάδες αντιφασίστες που φώναζαν «Γυρίστε πίσω καθήκια» και «Κάντε τους ρατσιστές να φοβηθούν ξανά».

Μετά το τέλος της «λαοθάλασσας», οι φασίστες προσπάθησαν να γυρίσουν με ταξί. Εκεί όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς οι οδηγοί τους έδιωχναν κακήν – κακώς αμέσως μόλις καταλάβαιναν περί τίνος πρόκειται.

https://twitter.com/sahluwal/status/1063955083195441152

 

Ένας από τους αντιφασίστες διαδηλωτές υποστήριξε πως αυτό έγινε αφού οι τελευταίοι ενημέρωσαν τους οδηγούς για την ταυτότητα των υποψήφιων πελατών τους.

Ο ίδιος καταγγέλλει τη στάση της αστυνομίας, καθώς ένας αστυνομικός τους απείλησε με αναφορά αν συνέχιζαν να αποκαλούν ναζί τους πελάτες μπροστά στους ταξιτζήδες, κάτι που μέχρι στιγμής η αστυνομία της Φιλαδέλφειας αρνείται να επιβεβαιώσει ή και να δραπετεύσει. Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα στους Proud Boys, καθώς πριν λίγες μέρες μέλος της έχασε τη δουλειά του όταν έγινε γνωστός ότι στρατεύεται πολιτικά στη ρατσιστική εθνικιστική οργάνωση.

Με πληροφορίες από huffingtonpost.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: