“Συντρόφισσα Μπρίτνεϊ” – Σε αναδιανομή του πλούτου και απεργίες λόγω κορονοϊού καλεί τους θαυμαστές της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tο μόνο που απομένει τώρα είναι στην επόμενη σοσιαλιστική επανάσταση της ανθρωπότητας να γίνει ύμνος το “Oops I did it again”. 

Mπορεί η διάσημη ποπ σταρ να μην είναι ακριβώς διάσημη για την πολιτικοποίησή της, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από μια διαβόητη συνέντευξη στο CNN την εποχή του πολέμου στο Ιράκ, όταν είχε εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στον τότε πρόεδρο Τζωρτζ Μπους. Μετά την τεράστια κατακραυγή η τραγουδίστρια επέλεξε εν πολλοίς να μείνει μακριά από τοποθετήσεις για κοινωνικοπολιτικά θέματα, κάτι που υποβοηθούνταν από το γεγονός πως πέρασε αρκετά χρόνια απορροφημένη με αποτυχημένους γάμους και μάχη με εξαρτήσεις και ψυχολογικά προβλήματα. To 2016 είχε συναντηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον, διστάζοντας ωστόσο να δηλώσει ανοιχτά την εκλογική της στήριξη, ενώ το 2017 εκφράστηκε υπέρ νομοσχεδίου για τα δικαιώματα μεταναστών χωρίς χαρτιά στις ΗΠΑ.

Με αυτά τα δεδομένα, προκάλεσε τεράστια έκπληξη η επιλογή της να κοινοποιήσει στο λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ, που ακολουθείται από 23,6 εκ. ανθρώπους, την ανάρτηση μιας άγνωστης χρήστριας ονόματι Μίμι Ζου, όπου ανάμεσα σε διάφορα “ρομαντικά” για την ανάγκη να “φιληθούμε και να κρατηθούμε μέσα από τα κύματα του διαδικτύου” και την προτροπή να “γράψουμε ψηφιακά γράμματα αγάπης” σε “αυτούς τους καιρούς της απομόνωσης”, αναφέρεται επίσης πως “Θα ταΐσουμε ο ένας τον άλλον, θα αναδιανείμουμε τον πλούτο, θα απεργήσουμε. Θα καταλάβουμε τη σημασία μας στα μέρη που είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε. Η επικοινωνία κινείται πάνω από τοίχους, Μπορούμε ακόμα να μείνουμε ενωμένοι”.

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση προκάλεσε έκπληξη και αρκετή ευθυμία μεταξύ των ακολούθων της τραγουδίστριας, με κάποιους να χαριτολογούν για “συντρόφισσα Μπρίτνεϊ”, “βασίλισσα της αναδιανομής πλούτου” κι άλλους να ειρωνεύονται ζητώντας της να αναδιανείμει πρώτα τη δική της αμύθητη περιουσία. Η ίδια η Σπίαρς σε βιντεάκι που ανάρτησε δήλωσε διατεθειμένη να “βοηθήσει” με τρόφιμα ή πάνες μωρών όποιον έχει ανάγκη, καλώντας τους θαυμαστές της να της στείλουν προσωπικό μήνυμα στα ΜΚΔ.

Tο μόνο που απομένει τώρα είναι στην επόμενη σοσιαλιστική επανάσταση της ανθρωπότητας να γίνει ύμνος το “Oops I did it again”.

Με πληροφορίες από Independent.co.uk

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

4 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: