ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τον λαό της Κολομβίας

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κολομβίας το τελευταίο διάστημα από τις δυνάμεις καταστολής έχουν σκοτωθεί γύρω στους 50 διαδηλωτές, έχουν τραυματιστεί πάνω από 1.600 και έχουν γίνει πάνω από χίλιες συλλήψεις. Μια τέτοια κατάσταση έχουν ζηλέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Κυβερνήσεις της Ευρώπης

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, εκφράζει την σταθερή του αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τον λαό της Κολομβίας που αγωνίζονται ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές και την καταστολή και προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις στις 19 Μάη.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία που έδωσαν στην δημοσιότητα συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κολομβίας το τελευταίο διάστημα από τις δυνάμεις καταστολής έχουν σκοτωθεί γύρω στους 50 διαδηλωτές, έχουν τραυματιστεί πάνω από 1.600 και έχουν γίνει πάνω από χίλιες συλλήψεις. Μια τέτοια κατάσταση έχουν ζηλέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι Κυβερνήσεις της Ευρώπης που κλιμακώνουν την βία και την καταστολή εναντίον των εργαζομένων, ποινικοποιούν τις διαδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις ενώ καταργούν συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, όπως το δικαίωμα στην Απεργία.

Οι Κυβερνήσεις του Κεφαλαίου σε όλο τον κόσμο, παίρνουν μέτρα για να προστατεύσουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Η επίθεση στα εργατικά δικαιώματα πάει χέρι-χέρι με την όξυνση της καταστολής και του αυταρχισμού.

Απέναντι στην  εργοδοτική και κρατική βία και καταστολή οι εργαζόμενοι έχουμε τα όπλα της οργάνωσης, του συλλογικού, ταξικού αγώνα και της διεθνιστικής αλληλεγγύης.

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγώνες των εργαζομένων της Κολομβίας

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: