Ομάδα εφήβων δολοφόνησαν τη φίλη τους έναντι αμοιβής 9 εκ. δολαρίων για το βίντεο της πράξης

Φριχτό τέλος είχε 19χρονη κοπέλα στην Αλάσκα, όταν η καλύτερή της φίλη ενορχήστρωσε τη δολοφονία της αφότου άγνωστος άνδρας στο διαδίκτυο της υποσχέθηκε 9. εκ για το υλικό του φόνου.

Mια φριχτή υπόθεση δολοφονίας κατά παραγγελία εκτυλίχθηκε στην απόμακρη Αλάσκα στις ΗΠΑ. Μια 18χρονη και οι ως επί το πλείστον ανήλικοι συνεργοί της συνελήφθησαν για τη δολοφονίας μιας 19χρονης κοπέλας, αφότου έλαβαν από άγνωστο στο διαδίκτυο την υπόσχεση για αμοιβή 9 εκ. δολαρίων για φωτογραφίες και βίντεο της πράξης.

Η Ντέναλι Μπρέμερ συνάντησε σε ιστοσελίδα τσατ τον 21χρονο Ντάριν Σίλμιλερ, που παρουσιάστηκε ως «εκατομμυριούχος από το Κάνσας». Οι δυο τους συνδέθηκαν διαδικτυακά και σύντομα η Μπρέμερ άρχισε να του στέλνει υλικό παιδικής πορνογραφίας που φέρεται να δημιούργησε η ίδια, γεγονός που ανακαλύφθηκε μετά τη σύλληψή της για το φόνο.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Σίλμιλερ πρότεινε στην Μπρέμερ να δολοφονήσει κάποιον και να του στείλει οπτικοακουστικό υλικό, λαμβάνοντας 9 εκ. δολάρια ως αντάλλαγμα. Τότε η Μπρέμερ προσέλαβε ως συνεργούς της έναν 19χρονο και μια 16χρονη συνεργό, καθώς και δύο ακόμα έφηβους άγνωστων λοιπών στοιχείων, για να τη βοηθήσουν επ’ αμοιβή στο φονικό.

Το θύμα που επέλεξαν ήταν η καλύτερη φίλη της δολοφόνου, η 19χρονη Σύνθια Χόφμαν, που ήταν εύκολος στόχος λόγω μιας ελαφράς πνευματικής αναπηρίας. Με το πρόσχημα ότι η παρέα θα πήγαινε βόλτα στην εξοχή, οι δράστες πήγαν την κοπέλα μέχρι τους καταρράκτες του Θάντερμπερντ και μετά τη φίμωσαν με κολλητική ταινία και την πυροβόλησαν στο κεφάλι. Στους γονείς της κοπέλας ισχυρίστηκαν πως την άφησαν κοντά σε κάποιο άλλο φυσικό πάρκο της περιοχής.

Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη του, όπως έκανε και ο ηθικός αυτουργός που μένει στην Ιντιάνα και αναμένεται να εκδοθεί στην Αλάσκα το επόμενο διάστημα. Ο ένας από τους συνεργούς, ο 19χρονος Λέιλαντ, αντιμετωπίζει και κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και επίθεσης σε ανηλίκους, ενώ ανάμεσά στα θύματά του φέρεται να βρίσκεται και μία από τις ανήλικες συνεργούς του εγκλήματος.

Με πληροφορίες από independent.co.uk

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: