“Οι φεμινίστριες δε συμπαθούν τους άντρες, γιατί είναι άσχημες κι εμείς όμορφες” λέει η πρώην ιεροκήρυκας υπουργός Ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Βραζιλίας

Σε πολύ καλά χέρια βρίσκονται τα ανθρώπινα δικαιώματα στο πρόσωπο της Νταμάρες Άλβες, πρώην ευαγγελίστριας ιεροκήρυκα, που δηλώνει πως πήρε πτυχία μελετώντας τη Βίβλο και πως έχει δει το Χριστό στο δέντρο Γκουάβας.

Μετά τον υπουργό εξωτερικών που θεωρεί «μαρξιστική συνωμοσία» την κλιματική αλλαγή, την υπουργό γεωργίας που έχει βαλθεί να καταστρέψει ό,τι απέμεινε από τη ζούγκλα του Αμαζονίου, ένα ακόμα «αστέρι» αναδύεται στην κυβέρνηση Μπολσονάρου. Πρόκειται για την υπουργό ανθρώπινων δικαιωμάτων Νταμάρες Άλβες, τη δεύτερη γυναίκα στο υπουργικό συμβούλιο του ακροδεξιού προέδρου, η οποία έχτισε τη φήμη της ως ευαγγελίστρια ιεροκήρυκας. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι ευαγγελικές εκκλησίες της Βραζιλίας αποτέλεσαν βασικό πυλώνα στήριξης του νέου προέδρου. Η Νταμάρες δηλώνει πτυχιούχος παιδαγωγικής καθώς και συνταγματικού και οικογενειακού δικαίου. Μετά από ερώτηση εφημερίδας του Σάο Πάολο όμως, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι αυτά τα πτυχία δεν τα απέκτησε με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τη μελέτη της … Βίβλου.

Τα αποτελέσματα αυτών των σπουδών φαίνονται και σε άλλες απόψεις, τις οποίες εξέφρασε από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας της, διακηρύσσοντας «μια νέα εποχή για τη Βραζιλία». Μια εποχή στην οποία «Τα αγόρια φοράνε μπλε, τα κορίτσια ροζ», «ο πρίγκηπας και η πριγκίπισα μπορούν να διδάσκονται κατ’ οίκον αντί να πηγαίνουν σχολείο». Εξάλλου η Βίβλος εύκολα μπορεί να μελετηθεί και στο σπίτι. Το γύρο του διαδικτύου κάνουν και παλιότερα βίντεο με κηρύγματα της Άλβες, όπου διατείνεται ότι «οι φεμινίστριες δε συμπαθούν τους άντρες, γιατί είναι άσχημες κι εμείς όμορφες». Σε άλλο σημείο καταφέρεται κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, επικαλούμενη hoax σύμφωνα με το οποίο στην Ολλανδία οι ειδικοί συμβουλεύουν γονείς να αυνανίζουν τα παιδιά τους από την ηλικία των επτά μηνών. Και για όσους αμφισβητούν την αξιοπιστία της θεόπνευστης υπουργού, αρκεί να πούμε ότι έχει δει τον Ιησού Χριστό μέσα σε ένα δέντρο Γκουάβας. Δεν ξέρουμε βέβαια αν συνομίλησε μαζί του, όπως κατόρθωσε να κάνει με το Θεό πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Με πληροφορίες από junge welt

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

3 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: