Νεκρός 14χρονος ποδοσφαιριστής από κορονοϊό στην Πορτογαλία

“Αυτή την φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες!” γράφουν συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του αγοριού που κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες σε νοσοκομείο του Αβέιρο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Πορτογαλία, καθώς στα θύματα του κορονοϊού που αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς στην Πορτογαλία, προστίθεται ο 14χρονος αθλητής Βίτουρ Ραφαέλ Μπάστους Γκοντίνιου, που έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας στο πολιτιστικό κέντρο του Μασέντου στην περιοχή του Αβέιρο. Το αγόρι έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από το Σάββατο, έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό. Ο νεαρός έπασχε από ψωρίαση και η κλινική του εικόνα ήταν πολύ κακή λόγω των προηγούμενων παθολογιών του. Ο θάνατός του είναι ο έκτος στην περιοχή του Ούβαρ, συνοικίας του Αβέιρου που έχει κηρυχθεί από τις 17 του Μάρτη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ από τις 18 του μήνα υπάρχει έλεγχος εξόδου και τερματισμός όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που δεν αφορούν είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης.

Τη συντριβή της εξέφρασε η ομάδα του αδικοχαμένου παιδιού, με ένα συγκινητικό μήνυμα όπου αναφέρεται πως: “Αυτή την φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: