«Να δείξουμε τι μπορούν οι κομμουνιστές να καταφέρουν» – Συνάντηση του Κεμάλ Οκιουγάν με τον «κόκκινο» δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόλου (ΦΩΤΟ)

Ο ΓΓ του ΚΚ Τουρκίας (TKP) Κεμάλ Οκιουγάν, επισκέφτηκε τον «κόκκινο» δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόλου στο γραφείο του μαζί και με άλλα μέλη του Κόμματος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας (TKP) Κεμάλ Οκιουγάν, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόλου στο γραφείο του μαζί και με άλλα μέλη του Κόμματος. Ο Γενικός Γραμματέας καθώς και τα υπόλοιπα μέλη, δήλωσαν την αμέριστη υποστήριξή τους στο έργο του δημάρχου, αναφέροντας ότι «τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω μας, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και σε όλον τον κόσμο». Όπως έχει ήδη δηλώσει ο Κεμάλ Οκιουγάν, δεν είναι το να εγκατασταθεί ο Κομμουνισμός σε ένα μόνο μέρος, αλλά να μπορέσουμε να δείξουμε τι μπορούν οι Κομμουνιστές να καταφέρουν. Και θα τα καταφέρουμε. Θα δημιουργήσουμε ένα παραδειγματικό Δήμο».

«Να δείξουμε τι μπορούν οι κομμουνιστές να καταφέρουν» - Συνάντηση του Κεμάλ Οκιουγάν με τον «κόκκινο» δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόλου

Από την συνάντηση του ΓΓ του ΚΚ Τουρκίας, Κεμάλ Οκιουγάν, με τον κομμουνιστή δήμαρχο Φατίχ Μεχμέτ Ματσόλου

Ο δήμαρχος Φατίχ Μεχμέτ Ματσόγλου, ευχαρίστησε τόσο τον Γενικό Γραμματέα όσο και τα υπόλοιπα μέλη για την επίσκεψή τους, έδωσε επίσης πληροφορίες για τις υπηρεσίες, τις δραστηριότητες, αλλά και για το παραγωγικό κομμάτι του Δήμου. Υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ελλείψεις, ανέφερε ότι όλα θα ξεπεραστούν με την υποστήριξη και την συνεργασία του ΤΚΡ και ότι εν καιρώ θα μπορέσουνε να παρουσιάσουμε ένα υποδειγματικό Δήμο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: