Μολότωφ στο στρατό της Βενεζουέλας με τη συνέργεια των Κολομβιανών αρχών από ενεργούμενα της αντιπολίτευσης

Σκηνικό χάους επιχειρεί να δημιουργήσει στα σύνορα με την Κολομβία η αντιπολίτευση με τη στήριξη της κυβέρνησης του Ιβάν Ντούκε, που επανειλημμένα κάνει τα στραβά μάτια σε επιθέσεις και προβοκάτσιες ακροδεξιού όχλου σε βάρος των νόμιμων αρχών της Βενεζουέλας.

Τα σύνορα Κολομβίας Βενεζουέλας έχουν κλείσει εντελώς στη γέφυρα Σιμόν Μπολίβαρ, με την κυβέρνησης Μαδούρο να καταγγέλλει σοβαρές και παράνομες απειλές της κολομβιανής κυβέρνησης προς την ειρήνη και την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσαν οι έμμεσες απειλές θανάτου και ιμπεριαλιστικής επέμβασης από τον κουβανικής καταγωγής γερουσιαστή Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο, που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο τουίτερ δυο φωτογραφίες με τον Καντάφι πριν την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη και μετά την εκτέλεσή του, χωρίς κανένα άλλο τίτλο ή αναφορά, προειδοποιώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι την ίδια τύχη θα έχει και ο Μαδούρο. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του τουίτερ, κατηγορώντας ως “σαδιστή” και “αιμοδιψή” τον στενό συνεργάτη του Τραμπ. Η ανάρτηση πάντως δεν κατέβηκε, απλώς το ΜΚΔ ενέταξε τις φωτογραφίες ως “ευαίσθητο περιεχόμενο”.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: