Μήνυμα της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών Γαλλίας για το φεστιβάλ της ΚΝΕ

Ανακοίνωση της Ένωσης Νέων Κομμουνιστών για το πρόσφατο φεστιβάλ της ΚΝΕ.

 Στον απόηχο του πολύ επιτυχημένου 44ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ, η Ένωση Νέων Κομμουνιστών Γαλλίας, που ήταν μεταξύ των δεκάδων ξένων αντιπροσωπειών της φετινής Διεθνούπολης, απέστειλε μήνυμα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την εμπειρία, κι υποσχόμενη να ανανεώσει το ραντεβού της με τη διοργάνωση και του χρόνου:

 

Η μεγάλη επιτυχία του φεστιβάλ δηλώνεται από την παρουσία χιλιάδων ανθρώπων αποδεικνύοντας την ικανότητα κινητοποίησης των ελλήνων κομμουνιστών. Φαίνεται όμως και στις γόνιμες ανταλλαγές μεταξύ των οργανώσεων των κομμουνιστικών νεολαιών και κομμάτων, στον εορτασμό της Συντακτικής Επιτροπής της Διεθνούς Κομμουνιστικής Επιθεώρησης, στην παρουσία της παλαιστίνιας ακτιβίστριας Ahed Tamimi, στις πολλές συναντήσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν.

Όλα αυτά σε μια συντροφική ατμόσφαιρα κατασκευής του επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος που θα οικοδομήσει το σοσιαλιστικό μέλλον!

Η Ένωση Νέων Κομμουνιστών χαιρετίζει το φεστιβάλ «Οδηγητή», το ΚΚΕ, την ΚΝΕ και την πορεία δυναμώματος του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος. Θα συναντηθούμε και πάλι του χρόνου!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: