Μεγαλοϊδιοκτήτης πορνείων εκλέγεται… μετά θάνατον κυβερνήτης στη Νεβάδα

Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να εμποδίσει την εκλογή του νόμιμου και ηθικού τραμπικού προαγωγού Ντένις Χοφ στη θέση του κυβερνήτη της Νεβάδα, με 63%.

Η αμερικανική δημοκρατία είναι τόσο καταπληκτική, που μέχρι και νεκρούς ανασταίνει, ή τουλάχιστον τους εκλέγει, όπως έγινε με το Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο στη Νεβάδα, τον Ντένις Χόφ, που εξελέγη προχθές με το 63% των ψήφων, σχεδόν ένα μήνα μετά το θάνατό του.

Ο Χοφ ήταν διάσημος ιδιοκτήτης πορνείων στη Νεβάδα, πολιτεία περίφημη για την βιομηχανία νόμιμων οίκων ανοχής, και πρωταγωνιστής ριάλιτι «ενηλίκων» με τίτλο Cathouse. Σύμφωνα με τον πολιτειακό νόμο, η υποψηφιότητά του συνέχισε να ισχύει και μετά θάνατον, ενώ πλέον οι ρεπουμπλικανοί της Νεβάδα καλούνται να τον αντικαταστήσουν με έναν από τρεις συνυποψηφίους του που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις εκλογής.

Η προεκλογική καμπάνια του 72χρονου είχε στηριχθεί από έναν πρώην σύμβουλο του Προέδρου Τραμπ, όπως και τον Γκρόβερ Νόρκουιστ, γνωστό για τον «αγώνα» του κατά των φόρων.

Ένας συνδυασμός κουραστικής προεκλογικής συγκέντρωσης και ενός ξέφρενου πάρτι γενεθλίων φαίνεται πως ήταν υπεύθυνα για το θάνατο του πορνοβοσκού στις 16 Οκτώβρη. Το πτώμα εντόπισε ο βετεράνος πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι μαζί με μια ιερόδουλη σε ένα από τα πορνεία του. Ο Χοφ είχε εμπνευστεί κατά δήλωσή του από την νίκη Τραμπ για να διεκδικήσει το αξίωμα. Περισσότερο βέβαια εικάζουμε ότι θα είχε εμπνευστεί από τις γνωστές παλιότερες δηλώσεις του προέδρου ότι με τα λεφτά του μπορεί να αρπάζει τις γυναίκες από το αιδοίο τους.

Κι αν απορεί κανείς τι γυρεύουν υπό την ίδια κομματική στέγη φανατικοί ευαγγελιστές, pro – lifers και λοιπή σκοταδιστική πανίδα με έναν μαστροπό που μάλιστα είχε εκδώσει και βιβλίο με τίτλο «Η τέχνη του νταβατζή» (sic), υπενθυμίζουμε ότι σε παραδοσιακά, όσο πληθαίνουν οι πρώτοι, τόσο ευδοκιμούν οι δεύτεροι.

Με πληροφορίες από: cnbc.com

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: