Κιμ δεύρο έξω – Βγήκε από το “κώμα” ο ηγέτης της ΛΔΚ και προέδρευσε σε σύσκεψη για κορονοϊό και τυφώνα

Για άλλη μια φορά ο Κιμ ανέστη εκ νεκρών, αυτή τη φορά για να προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου με θέμα τον κορονοϊό και τον επερχόμενο τυφώνα Μπάβι.

Σε σύγχρονο… Λάζαρο αναδεικνύεται ο Κιμ Γιονγκ – Ουν, για τον οποίο εδώ και μήνες νοτιοκορεατικά και άλλα δυτικά ΜΜΕ βράζουν κόλυβα, μόνο και μόνο για να διαψευστούν στη συνέχεια, μέσω δημόσιων εμφανίσεων του προέδρου της ΛΔΚ. Η εν λόγω φημολογία, που στη μετριοπαθή της εκδοχή κάνει λόγο για προβλήματα υγείας του Κιμ και στην πιο ακραία ότι έχει ήδη εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο και μας το κρύβουν, ξεκίνησε περίπου τον Απρίλιο, μετά από μεγάλη απουσία του ηγέτη από δημόσιες εμφανίσεις. Ήταν δε τέτοια η απογοήτευση μετά την επανεμφάνισή τους μερικές εβδομάδες μετά, που τα επίδοξα κοράκια έσπευσαν να βγάλουν πλαστό το βίντεο που τον έδειχνε σε σε μαζική εκδήλωση.

Η φάμπρικα της σπερμολογίας όμως ποτέ δε σταματά και έτσι η “είδηση” ότι ο Κιμ βρίσκεται σε κώμα συνέχισε να κάνει το γύρο του ηλεκτρονικού και μη τύπου. Για άλλη μια φορά όμως ο Κιμ ανέστη εκ νεκρών, αυτή τη φορά για να προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου με θέμα τον κορονοϊό και τον επερχόμενο τυφώνα Μπάβι. Σε σχέση με το ζήτημα της πανδημίας, φαίνεται να διαπιστώθηκαν κενά στις προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού, την ώρα που επισήμως ως τώρα έχει καταγραφεί μόνο ένα ύποπτο κρούσμα στην πόλη Κεσόνγκ στα σύνορα με τη Ν. Κορέα. Πιο επιτακτικό προς το παρόν αναδεικνύεται το θέμα του τυφώνα Μπάβι, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης τοπική ώρα, προβλέπεται να περάσει από τις βορειοδυτικές ακτές της κορεατικής χερσονήσου με ανέμους 155χλμ/ώρα. Στόχος της ηγεσίας είναι η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και η ελαχιστοποίηση των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα το Εργατικό Κόμμα Κορέας ετοίμασε συνέδριο το Γενάρη, με θέμα τους αναπτυξιακούς στόχους την επόμενη πενταετία, σε μια συγκυρία όπου η οικονομία της χώρας αντιμετωπίζει προκλήσεις μετά το κλείσιμο των συνόρων με την Κίνα λόγω πανδημίας.

Το μόνο βέβαιο είναι πως, όπως διάφοροι “εκτελεσμένοι” στρατηγοί της ΛΔΚ, ο Κιμ θα συνεχίσει να πηγαινοέρχεται με άνεση μεταξύ του κόσμου των νεκρών και των ζωντανών, προς μεγάλη απογοήτευση των μεγάλων μίντια, που αφενός πάσχουν από πτωματολαγνεία, αφετέρου βιάζονται να δουν στο τιμόνι της χώρας, την αδερφή του προέδρου, Κιμ Γιονγκ – Τζονγκ, την οποία ήδη έχουν βαφτίσει μέγαιρα και τύρρανο βασισμένοι σε αδιάσειστα στοιχεία, όπως το βλέμμα της σε συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: