God Bless America… – Ιάπωνες οπαδοί του Τραμπ κάνουν πορεία στο Τόκιο!

Δεν είχαν γιδοτόμαρα και ασπίδες, ήταν όμως εξίσου γραφικοί και ψεκασμένοι, κατεβαίνοντας στον δρόμο υπέρ του Τραμπ και ζητωκραυγάζοντας σαν άποικοι υπέρ της μητρόπολης του καπιταλισμού.

Ο θεός να ευλογεί την Αμερική.
Η Ανατολική  Ασία αγαπά τον Τραμπ.
Η Ιαπωνία στηρίζει τον Τραμπ.
Τραμπ, κράτα την Αμερική σπουδαία.
Ντροπή σας Δημοκρατικοί!

Αυτοί μπορεί να μην είχαν γιδοτόμαρα, κέρατα και ασπίδες και να μην επιχείρησαν έφοδο στο Καπιτώλιο, κατάφεραν όμως να είναι εξίσου γραφικοί με τους ψεκασμένους ομοϊδεάτες τους στις ΗΠΑ.

Και από τη στιγμή που είχαν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν αντίστοιχες πορείες υπέρ του Τραμπ, δε θα μπορούσαν να μην κάνουν άλλη μία χτες, που οι “συναγωνιστές” εφορμούσαν στα χειμερινά ανάκτορα στο Καπιτώλιο.

Το μόνο που μένει ως ρητορικό ερώτημα είναι η απορία: τι μπορεί να έχει στρίψει λάθος σε εκείνους τους Ιάπωνες που κατεβαίνουν στον δρόμο με σύνθημα God Bless America και ένα δάσος αμερικάνικες σημαίες -μαζί και κάποιες της Ιαπωνίας.

Γιατί ζητωκραυγάζουν υπέρ ενός ακροδεξιού Προέδρου που καταδίκασε χιλιάδες συμπατριώτες του σε θάνατο, με την εγκληματική του αδιαφορία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού; Γιατί πανηγυρίζουν σαν άποικοι για μια χώρα που μόλις πριν από λίγες δεκαετίες είχε σκορπίσει μαζικά τον θάνατο στον λαό τους, ρίχνοντας δύο ατομικές βόμβες;

Ποιος είπε ότι η σαπίλα είναι προνόμιο της μητρόπολης του καπιταλισμού και δεν επεκτείνεται ταχύτατα σε όλο τον πλανήτη;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: