Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Κοπεγχάγη – Απλήρωτοι οικοδόμοι στη Δανία απάντησαν χτίζοντας σφυροδρέπανο σε τοίχο σούπερ μάρκετ

Με ένα ξεχωριστό τρόπο διαμαρτυρήθηκαν οικοδόμοι που παρέμεναν απλήρωτοι από τον εργολάβο τους.

Ξεχάστε τη μικρή γοργόνα στο λιμάνι της Κοπεγχάγης, το απόλυτο αξιοθέατο στη δανική πρωτεύουσα είναι αυτό το διάστημα ένα τεράστιο σφυροδρέπανο σε οικοδομή κτιρίου.

Το ασυνήθιστο αυτό θέαμα προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας πρωτότυπης διαμαρτυρίας οικοδόμων, που παρέμεναν για μέρες απλήρωτοι από τον εργολάβο.

Σύμφωνα με τη Συλλογική Σύμβαση των κατασκευών, οι οικοδόμοι όταν παραλαμβάνουν τις παλέτες με τα τούβλα που θα χρησιμοποιηθούν στις προσόψεις των οικοδομών, πληρώνονται επιπλέον για τη διαλογή μη καθαρών ή αλλοιωμένων τούβλων.

O εν λόγω εργολάβος αρνούνταν να καταβάλει αυτή την προβλεπόμενη αμοιβή, με αποτέλεσμα οι οικοδόμοι με τα σκουρότερα τούβλα να χτίσουν ένα μεγάλο σφυροδρέπανο, που έγινε ορατό μόνο όταν κατέβηκαν οι σκαλωσιές.

Το κτίριο προορίζεται για σούπερ μάρκετ της περιοχής, οι ιδιοκτήτες του οποίου προφανώς δε θα χάρηκαν ιδιαίτερα με το γεγονός. Ωστόσο, το σφυροδρέπανο δεν αναμένεται να φύγει πολύ γρήγορα από τη θέση του.

Με πληροφορίες από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: