Εφιάλτης στην Ισπανία: Ασθενείς ξαπλωμένοι στο πάτωμα χωρίς κρεβάτι! – Αποδιασωληνώνουν τους ηλικιωμένους, για να σωθούν οι νεότεροι!

Θερίζει ζωές στην Ισπανία ο ιός, η ανευθυνότητα της κυβέρνησης και το μαύρο χάλι της δημόσιας Υγείας

Η Ισπανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που φαίνεται να πλήττεται περισσότερο μετά την Ιταλία και ήδη ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της γειτονικής μας χώρας.

Μόνο το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν 462 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό από την αρχή της έξαρσης σε πάνω από 2.000 θύματα! Τα συνολικά κρούσματα είναι περίπου 33 χιλιάδες, εκ των οποίων κάτι παραπάνω από 3 χιλιάδες πήραν εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο, ενώ μόλις 2.335 ασθενείς νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τη στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Η κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία δεν είναι μόνο τραγική και επικίνδυνη για την υγεία των νοσούντων, αλλά βλάπτει ευθέως και την αξιοπρέπειά τους.

Οι εικόνες που ακολουθούν κάνουν τον γύρο του κόσμου και είναι εφιαλτικές, με τους ασθενείς να είναι ξαπλωμένοι στο πάτωμα, γιατί δεν υπάρχουν αρκετά κρεβάτια!

https://twitter.com/edleonklinger/status/1241699484469526531?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1241699484469526531&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fkseperasan-tous-2-000-oi-nekroi-apo-ton-koronoio-stin-ispania%2F2999189%2F

Την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες γιατρών, που με δάκρυα στα μάτια παραδέχονται ότι στη Μαδρίτη οι αναπνευστήρες δεν επαρκούν για όλους τους ασθενείς και είναι αναγκασμένοι να τους αφαιρέσουν από τους ηλικιωμένους και να τους αφήσουν στην τύχη τους με φρικτό τρόπο, για να σωθούν οι νεότεροι!

Όποιος νοιάζεται να μην ζήσουμε το δράμα της Ιταλίας και της Ισπανίας, ας γνωρίζει πως η απαγόρευση από μόνη της δεν αρκεί σε τίποτα, αν δεν συνοδευτεί με μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων και θωράκιση της Δημόσιας Υγείας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: