Απίστευτη εμφάνιση Μελάνια Τραμπ-Δε με νοιάζει, μη σε νοιάζει, τα προσφυγόπουλα πού τραβάνε

Με μπουφάν “Δε με νοιάζει” επισκέφτηκε η προεδρική σύζυγος προσφυγόπουλα στο Τέξας, σε μια εμφανή προσπάθεια damage control των πολιτικών του Αμερικανού ηγέτη, η οποία απλώς τα έκανε ακόμα χειρότερα.

Με μπουφάν το οποίο στην πίσω όψη γράφει στ’αγγλικά “Πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου, εσένα;” επέλεξε να εμφανιστεί σε στρατόπεδο προσφυγόπουλων στο Τέξας σήμερα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε τι ακριβώς είχε στο μυαλό της η κυρία Τραμπ όταν επέλεγε τη συγκεκριμένη εμφάνιση, κι αν απλώς της φάνηκε το συγκεκριμένο ρούχο αρκετά casual για την περίσταση. Σίγουρα όμως δε θα μείωνε καθόλου την υποκρισία της προσπάθειας του προέδρου συζύγου της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το σάλο που προκάλεσε ο χωρισμός παιδιών από τους γονείς τους στα αμερικανομεξικανικά σύνορα. O Τραμπ προχώρησε μάλιστα χθες σε υπογραφή απαγόρευσης αυτής της πρακτικής, που έπληξε 2500 παιδιά το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα ωστόσο, ανακοίνωσε την πρόθεση της κυβέρνησής του να στοιβάξει 20.000 ασυνόδευτους ανήλικους σε στρατιωτικές βάσεις, πρακτική που είχε πρωτοκαθιερώσει η κυβέρνηση Ομπάμα το 2014.

Δεν έχει λοιπόν καμία σημασία αν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ εμφανιστεί απλή ή κυριλέ, με προκλητικές στάμπες αδιαφορίες στα ρούχα ή βαθιά συγκινημένη από το δράμα των ξεριζωμένων, όσο η αντιμεταναστευτική πολιτική παραμένει και επιδεινώνεται παρά τα επιμέρους ρετουσαρίσματα. Πραγματικά δε μας νοιάζει, εσάς;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: