16χρονη Αφροαμερικανή νεκρή από πυρά αστυνομικών! – Η αστυνομία των ΗΠΑ “τίμησε” την καταδίκη του δολοφόνου του Φλόιντ…

Οι φόνοι από αστυνομικά όργανα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η ζωή των αφροαμερικανών φαίνεται να μην έχει καμία αξία για τις αρχές.

Μία μόλις ώρα πριν την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, η αστυνομία των ΗΠΑ σκότωνε μια 16χρονη αφροαμερικανή στην πόλη Κολόμπους του Οχάιο, δείχνοντας πόσα πράγματα έχουν αλλάξει -ιδίως μετά την “ελπιδοφόρα” νίκη του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών.

Η έφηβη ονομαζόταν Μακάια Μπράιαντ. Οι πληροφορίες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας της είναι συγκεχυμένες, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι δέχτηκε τηλεφωνική καταγγελία ότι το θύμα ήταν οπλισμένο με μαχαίρι και αποπειράθηκε να τραυματίσει κόσμο, χωρίς να δίνει άλλα στοιχεία. Η θεία της 16χρονης, Χέιζελ Μπράιαντ, παραδέχτηκε ότι η ανιψιά της αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα, αλλά δεν άξιζε να πεθάνει σαν σκυλί στον δρόμο…

Πλήθος διαδηλωτών είχε συγκεντρωθεί σε κοντινό σπίτι και έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας, που παρέμεινε αποκλεισμένο από τις αστυνομικές αρχές.

Σε κάθε περίπτωση, οι φόνοι από αστυνομικά όργανα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η ζωή των αφροαμερικανών φαίνεται να μην έχει καμία αξία για τις αρχές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: