Δ. Αγ. Αναργύρων-Καματερού: “Θέλω να δουλεύω 24 ώρες, τι πρόβλημα έχει το ΚΚΕ;”

Γνωστός αντιδήμαρχος, μαζί με έναν επίσης γνωστό εργαζόμενο, που έφτασε στο σημείο να πει το αμίμητο “θέλω να δουλεύω 24 ώρες, τι πρόβλημα έχει το ΚΚΕ;”, έβγαλαν σπυριά με την παρουσία του ΚΚΕ. Η προσπάθειά τους να φιμωθεί το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έπεσε για μια ακόμα φορά στο κενό.

«Αυτό που τους ενοχλεί είναι η φωνή του ΚΚΕ!», τονίζουν σε ανακοίνωση οι Κομματικές Οργανώσεις Δυτικών ΟΤΑ και Αγίων Αναργύρων – Καματερού της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας προσπάθεια να φιμωθεί το Κόμμα και οι εκλεγμένοι του με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνουν ανάμεσα σε άλλα:

«Τη Δευτέρα 24 Μάη, κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από εργαζόμενους στον δήμο και δημοτικούς συμβούλους της “Λαϊκής Συσπείρωσης” περιόδευσε στις υπηρεσίες του δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, μοιράζοντας υλικό για τη συγκέντρωση του Κόμματος στο Σύνταγμα την Πέμπτη 27 Μάη και την ανακοίνωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τη συγκρότηση “αναπτυξιακού” οργανισμού. Στο πλαίσιο της περιοδείας έγινε συζήτηση με τους εργαζομένους για τις πολιτικές.

Η επικοινωνία με τους εργαζόμενους και η συζήτηση που εξελίχθηκε ενόχλησε την εκλεκτή της κυβέρνησης δημοτική αρχή του κ. Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, που θέλει να μετατρέψει τους εργαζόμενους στον δήμο σε χειροκροτητές της αντιλαϊκής πολιτικής και του νέου αντεργατικού εκτρώματος. Θέλει να τους πείσει ότι είναι …για το καλό τους η συγκρότηση “αναπτυξιακού” οργανισμού στον δήμο (…)

Γι’ αυτό ο γνωστός αντιδήμαρχος, μαζί με έναν επίσης γνωστό εργαζόμενο, που έφτασε στο σημείο να πει το αμίμητο “θέλω να δουλεύω 24 ώρες, τι πρόβλημα έχει το ΚΚΕ;”, έβγαλαν σπυριά με την παρουσία του ΚΚΕ. Γι’ αυτό και κατά την περιοδεία η δημοτική αρχή έσπευσε να “ελέγξει” την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων και στέλεχος του ΚΚΕ για το αν βρίσκεται στη δουλειά της.

Μάταιος ο κόπος τους! Η προσπάθειά τους να φιμωθεί το ΚΚΕ και οι εκλεγμένοι του με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” έπεσε για μια ακόμα φορά στο κενό».

Πηγή: Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: