Χρ. Ζαραλίκος: “Τόσα χρωστάει η ΝΔ, τόσα ακίνητα ο Παπαδημούλης, αλλά πάλι αυτούς ψηφίζετε. Δεν έχει πλάκα…”

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αποκαλύπτει ότι οι εκπαιδευτικοί δε θέλουν κάμερες στα σχολεία γιατί είναι όλοι με μούσια και κάνει δημιουργικές προτάσεις για τηλεοπτικούς παρουσιαστές που μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει με όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Παρουσιάζει αποκλειστικά τη στολή του νέου σώματος που θα μετράει τις αποστάσεις στις παραλίες. Εξηγεί γιατί ο κορονοϊός κολλάει στις φτωχές παραλίες με τα ταπεράκια και όχι στον Αστέρα που δίνεις 100 ευρώ για δυο ξαπλώστρες. Αναλύει την τιμητική φρουρά της πλακέτας της ΜΑΡΦΙΝ και πώς η κυβέρνηση τιμάει τους νεκρούς για να θάψει τους ζωντανούς. Μας λέει τι ακριβώς σημαίνουν τα αρχικά ΕΔΕ και ότι τα χημικά είναι μια μορφή επιστροφής φόρων από το κράτος.

Συνδέει το πόθεν έσχες με τις επαναλήψεις του Ρετιρέ και τον πατριωτισμό του Βελόπουλου με τη φράση για το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα. Αποκαλύπτει ότι οι εκπαιδευτικοί δε θέλουν κάμερες στα σχολεία γιατί είναι όλοι με μούσια. Κάνει δημιουργικές προτάσεις για τηλεοπτικούς παρουσιαστές που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Παραθέτει στοιχεία που δείχνουν πόσο αξίζουν οι καθαρίστριες για το κράτος. Και μας δείχνει γιατί είναι ανώτερος του Μωυσή Κυριάκου και πώς το τέκνο του θεού Τσούπρα περπατάει στο νερό.

Μην είστε όμως τίποτα βλάσφημοι που δεν πατάτε subscribe στο κανάλι του, γιατί μπορεί να σας αφορίσει. Είναι θεός (ήλιος καλοκαιρινός).

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: