Χρ. Ζαραλίκος: Η αστυνομία δεν κυνηγά το έγκλημα – Φυλάει το κράτος και τους ιδιοκτήτες του: τους πλούσιους!

Αν σε έναν δρόμο γίνεται μια πορεία-διαδήλωση και στον δίπλα ακριβώς δρόμο ένας βιασμός ή εμπόριο ναρκωτικών, η αστυνομία θα πάρει εντολές να πάει να χτυπήσει την πορεία!

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιστρέφει, όπως κάθε Τρίτη. Εύχεται χρόνια πολλά στον γκαντεμόσαυρο Κυριάκο και του χρόνου σπίτι του. Θαυμάζει τα έργα της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ) στην υηεία, όπου αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, όχι όμως και τα νοσοκομεία. Και εξηγεί στο Δήμο Ελασσόνας πως αν είχε άλλο όνομα -πχ Δήμος Aegean Airlines-, δε θα έπαιρνε μόνο 300 χιλιάρικα επιδότηση αλλά 125 μύρια.

Τρολάρει τα “έξυπνα μέτρα” της κυβέρνησης με τα “έξυπνα δύο χιλιόμετρα”. Προτείνει το νέο διαφημιστικό για τους τουρίστες που θα έρθουν στη χώρα για να μας σώσουν και να βγούμε έξω. Και περνάει στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, όπου η κυβέρνηση πάει ένα βήμα παραπέρα τη χρυσαυγίτικη λογική “έχεις βίντεο;” (με φωνή τέσσερα) για να αποδείξεις ότι έγινε κάτι και λέει: ναι, αλλά δε μας δείχνεις τι προηγήθηκε από το βίντεο που δείχνεις…

Αν τώρα κάποιοι πιστεύουν πως δουλειά της αστυνομίας είναι να κυνηγά το έγκλημα, βλέπουν πολλές χολιγουντιανές σειρές στο Νέτφλιξ. Η δουλειά της αστυνοίας είναι να φυλάει το κράτος. Και ιδιοκτήτες του κράτους είναι οι πλούσιοι -οι υπόλοιποι είμαστε απλοί υπήκοοι. Και η απόδειξη είναι ότι αν σε έναν δρόμο γίνεται μια διαδήλωση και στον παράλληλο ένας βιασμός ή εμπόριο ναρκωτικών, η αστυνομία θα πάρει εντολές να πάει να χτυπήσει τη διαδήλωση.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: