Χρ. Ζαραλίκος: Η αγία τριάδα του κράτους είναι Μπάτσοι-Τιβί-Νεοναζί

Ποια είναι η σχέση αστυνομίας και ναζί; Κώλος-βρακί! Μόνο ποδαράκι δεν τους έκαναν για να μπουν μες στο ΕΠΑΛ.

Το τελευταίο επεισόδιο του ZaraleaksTv θα μπορούσε να έχει τίτλο “λίγο ρακί, πολλοί ναζί και οι μπάτσοι του”.

Γιατί στην Ελλάδα, οι σεισμοί αντιμετωπίζονται με τις ρακές και τον ωροσκόπο τους. Αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι η φάτσα και το ύφος του Μητσοτάκη, που με ύφος αρχιμάστορα λέει στους σεισμόπληκτους να φτιάξουν αυτή τη φορά σωστά τα σπίτια τους -όπως στο Δαμάσι στη Λάρισα, που έχει ακόμα χαλάσματα στους δρόμους. Και δεν ξέρει πως δεν πρέπει να μιλά με ανθρώπους, εκτός και αν είναι οι γλείφτες του.

Ο Ζάρα θαυμάζει την πινακίδα Mars Field στο Πεδίο του Άρεως, αναλογίζεται πως χάσαμε ευκαιρία να πεθάνουμε από τα γέλια με την ακύρωση πολλών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από το 1821, ετοιμάζει όμως μια μικρή εκδίκηση με την παράσταση “200 χρόνια δανεικά”.

Εύχεται στον “Ινδιάνο” να τους πάρει τα λεφτά και να φτιάξει ένα γήπεδο μπάσκετ στη Νέα Σμύρνη για να παίζει όλη τη ζωή του χωρίς να δουλεύει και αναρωτιέται πώς αντέξαμε 7 ώρες χωρίς FB και τις καίριες παρεμβάσεις της Έλενας Ακρίτα. Θαυμάζει τη συμπύκνωση της ατομικής ευθύνης στη φράση του Άδωνη για την κατάσταση στη Θεσσαλονίκη: να πάει το γκαρσόνι που μένει άνεργο να πει σε όλους “εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε”…

Εξηγεί πως τα κράνη και τα στειλιάρια χρειάζονται για να αποκρούσεις τους φασίστες. Ότι η θεωρία των δύο άκρων εξισώνει δολοφόνους με taser και… “δολοφόνους με φυλλάδια”, καταδικάζοντας τη βία από όποια φυλλάδια και αν προέρχεται. Και πως ο Παύλος Φύσσας δε ζει, ακριβώς γιατί η αστυνομία ήταν μπροστά στη δολοφονία του.

Τα υπόλοιπα στο χορταστικό ημίωρο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: